17 Skäl Som Jag Inte Tar Mina Barn Matinköp Med Mig Idag

Sanningen skall fram, jag vill hellre vänta tills mina barn är i säng och min man är hemma från kontoret, när jag har varit vaken i 15 timmar i sträck mothering och arbetar och rengöring och aldrig stannar, än att ta min pee-wee stolthet och glädje till mataffären.

Naturligtvis vet jag att det är en sak som människor gör av nödvändighet.

Naturligtvis vet jag att det finns tutorials på Pinterest för att göra det en lärorik utflykt om kost och matematik.

Men jag bara vill inte.

Matinköp som används för att känna som att besöka ett spa. Jag skulle lämna min hektiska dag utanför den automatiska dörrar och ange en cool, lugn mecka för alla mina favorit saker att äta. Yay, mat! Den dolda OCD är en del av mig kände komfort i den organisation som jag promenerade ner gångar nynna till Whitney Houston slog spelar overhead, shopping lista i hand, med tanke på ett stopp i säsongens gång där den senaste bästsäljande böcker var ofta visas. I mataffären, jag var ensam med mina tankar, plocka reda på ingredienserna till rätterna som jag såg fram emot att göra, i full kontroll över situationen. Jag behövde inte prata med någon, och när jag gjorde det, det var ord artigheter: glatt hjälpa en little old lady nå något utanför den höga hyllan med mina gorilla armar eller tacka av en ny bagger för att separera mina torra varor från fryst. Det var avkopplande. Rejuvinating. Det var något jag såg fram emot att göra.

Då hade jag två små, shouty munnar att mätta som följde mig överallt.

När de var riktigt små—vet du vad? Aldrig ihåg det. Jag kan inte ens gå dit. Det var helt enkelt för hemskt att ens tänka på just nu: de kör i motsatta riktningar, behovet av att bajsa när vi var hälften gjort shopping och hans lillasyster sover i vagnen, och allt bara för att inte kul alltid. Så låt oss snabbt fram till nu.

Det är några fruktansvärda magiska som gör min någorlunda oberoende, school-aged children bli olidligt, irrationella havstulpaner när de inser att vi snart kommer att passera en livsmedelsbutik tröskel. Det är inte bara min; jag har sett det hända andra goda barn, liksom. Det är dåligt voodoo och det är helt enkelt förfärligt att uppleva.

Förändringen är omedelbar och chockerande varje gång det händer, så jag ger upp. Jag älskar mina barn för mycket för att spendera min vecka livsmedelsbutik springa hata dem. Här är några av de konkreta skäl till varför jag kasta in handduken och matinköp bara ensam och i skydd av natten från och med nu.

1. Jag har 37 i sitt "konstprojekt" dolda i min koffert tillsammans med minst en stor svart sopsäck av leksaker jag smög ut ur huset vid en viss tid och jag kan inte riskera att barnen ingripa på min utrensning.

2. Jag föredrar att inte ha följande poster lagts till i min lista medan jag kör oss dit: glass, en valp, popsicles, glass, tv-spel, glass, godis, en ny syster, och en sida av min bror har en poopy ansikte.

3. Det skulle vara trevligt att lämna radion på i bilen för en gångs skull utan att det ställs frågor som: "Mamma, vad betyder" tryck på dat ass " betyder?"

4. Det skulle också vara skönt att inte behöva slicka min tumme och försöker undanröja bevis för mina barn att svänga bilen med dörren öppen och träffa bilen bredvid oss på parkeringen som hon alltid gör, oavsett hur många gånger jag säger till henne att inte svinga den jävla dörren öppen så.

5. A/C är det alltid för kallt för mina barn och de kommer inte att ge den långärmade tröjor jag sa till dem att ta med och låt oss inte ha det jag Sa Nu igen mkay?

6. De som kanske sju livsmedel varje i verkliga livet, men ändå hävdar att de vill att jag ska köpa dem minst 23 saker per gång.

7. Vår butik har dessa mini metall vagnar för barn för att driva och jag gillar min hälsena unsevered.

8. Ännu värre? De dumma, jävla bil kundvagn bitar av skit som är full av Ebola och E. coli och andra saker som löser upp barn vid kontakt.

9. Det är bara inte roligt att skrika, "jag SA håll TILL HÖGER!" i min fake-fin röst en miljon gånger per utflykt.

10. Jag vill inte att lämna över allt skit de smög in i vagnen för att de fattiga kassan som inte tar detta på $8/timme jobb att vara mina barns personliga assistent.

11. Betänkligt staplade saker är inom räckhåll i alltför många ställen. Som i, everyfrickinwhere.

12. Jag måste be om ursäkt för att färre människor när jag driver vagnen och faktiskt ser runt omkring mig än när mina barn putta vagnen och letar överallt, men runt omkring dem.

13. Nittiotalet muzak är min jam och jag är på humör för att dansa ensam.

14. Jag kan inte förklara cirkeln av liv av levande hummer tanken en gång till utan att svära.

15. Det är lättare att köpa kakor jag gömma dig från barnen när de inte är med mig.

16. Jag har helt enkelt inte behov av att höra hur grönsaker smaken som baken idag. Jag köper dem oavsett vad alla runt omkring mig säger.

17. Jag fruktar att det kommer att vara inget godis-fri kassorna som finns och jag vill inte att mitt förstånd att dö en plötslig, hemsk död som orsakas av en final, hjärnan kollapsar, whiney, "PLEAAAAASE?"

Så om du ser mig sent en kväll trolling den lokala stormarknaden i mina PJs, glatt hoppande mitt huvud till ett syntetiskt blandning av INXS och samtidigt tappa fett kluster av färsk broccoli i min vagn, du kommer att förstå varför. Och jag har en känsla av att jag kommer inte att vara den enda mamma att du kommer att se att göra samma sak.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar