16 Yogi Berra Citat Som Kommer att Göra Dig till en Bättre Förälder

Hall of Fame baseboll legend och berömda ordvrängare Yogi Berra blir 90 år gammal idag. Födelsedagsbarnet roster av Major League prestationer—tre MVP utmärkelser,15 All-Star game framträdanden och ett dussin World Series går hem, för att bara nämna några—blek, men jämfört med hans arv av kärnfulla one-liners, älskvärt enligt Yogi-ismer.

Vitsar som "it ain' t over 'til it ' s over" som hjälpte katapult catcher, chef och coach för att ikon-status. När världen firar den älskade nittioåring idag, Yogi Berra-ismer är återigen högt på piedestalen av den Amerikanska kulturen. Och rätteligen så. Här är en titt på några Yogi-ismer som, när den ses genom rätt (klibbiga, suddig, klev på) linser, hjälpt till att forma en generation av föräldrar.

"Du kan se en hel del genom att bara titta på.'
"Du bättre skär pizzan i fyra bitar eftersom jag inte är hungrig nog att äta sex.'
"Kärlek är det viktigaste i världen, men baseboll är ganska bra också.'
"Om du inte vet vart du ska, kan du hamnar någon annanstans.'
'Little League baseball är en mycket bra sak, eftersom det håller föräldrar från gatorna.'
"Jag har aldrig sagt de flesta av de saker jag sa.'
"Jag önskar jag hade ett svar på det eftersom jag är trött på att svara på denna fråga.'
"Jag tänker inte köpa mina barn en encyklopedi. Låt dem gå till skolan som jag gjorde.'
"Det var omöjligt att få igång en konversation, alla pratade för mycket.'
"Jag brukar ta en två timmars tupplur från en till fyra.'
"Par i treor.'
'Jag tala om för barnen, att någon måste vinna, någon måste förlora. Bara inte bråka om det. Det är bara att försöka bli bättre.'
"En nickel är inte värt en krona i dag."
Det är inte värmen, det är ödmjukhet.'
"Ta det med ett leende salt.'
"Jag visste inte riktigt säga allt jag sagt.'

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar