15 Sätt Att Tjäna Far-Och Morföräldrars Besök Roligare

Det måste vara ganska svårt att vara en mor-eller farförälder. Din familj ber dig att komma runt och besöka, och då den minut som du anländer, alla rullande sin ögon, huffing och pustande, och sms: a sina vänner från garderoben. I försök att göra besök mindre krångligt och mer behaglig, jag trodde att jag skulle dela några förslag till mor-och farföräldrar i världen:

1. Som Kommer Att Hjälpa Till Med Barnen Betyder Inte Att Du Gick På Semester: När du ringer och säger, "jag skulle vilja komma besöka och hjälpa till med barnen," jag antar att du faktiskt kommer att hjälpa till med dem. Det betyder inte att sova i och ber mig att köra dig runt så att du kan plocka upp en sak eller två."

2. Ingen Av Mina Barn Eller Min Man Heter, "Den Andra." Om jag trodde att det var din sviktande minne att jag skulle förlåta dig, men du tycks bara att glömma namnet på ett av mina barn eller min man som båda du har kärleksfullt bytt namn, och "De Andra."

3. Har du TV På mer Än På Best Buy. Det är okej att du har TV: n på hela tiden. Men du har på TV: n så högt, jag måste få behandling för Tinnitus när du lämnar den. Vänd ner det så du kan höra mina barn säga, "Turn it down, Mormor. Mina trumhinnor är nya."

4. Vänligen Fråga inte Mig Vad är För Middag Under Frukosten. Vad sägs om att vi gör en affär? Jag garanterar att du aldrig kommer att missa en måltid. Du kan även få sekunder. Och du lovar att sluta prata om mat varje ögonblick av dagen. Hur kan du vara hungrig? Vi bara åt.

5. Stoppa Sms! Du är Värre Än En Tonårig Flicka. Jag är inte riktigt säker på vem du sms hela tiden, men eftersom du bara är i stan för ett par dagar skulle det vara super om mina barn såg mer av dig än toppen av ditt huvud.

6. Hjälp Dig Själv. Du är nog att försöka vara artig, men när du sitter i köket och vänta på mig för att servera dig det gör att jag tror att du har fel i mitt hus för ett hotell. Det är det inte. Om du kan gå, du kan tjäna sig själv. Lita på mig, du kommer inte att såra mig.

7. Städa Upp Efter Dig Själv. Jag är så glad att ha dig på besök, men jag tillbringar tillräckligt med tid för att städa upp efter mina barn. Jag vill inte lägga dig i den blanda.

8. Snälla, gör inte det Horder Mat I Ditt Rum. Färre saker som är mer oroande än att hitta godis omslag och banan dånet under sängen. Lämna mat hamstring till college flickor och bara äta i köket som resten av oss

9. Säg inte att jag är Nervös. Jag uppskattar alla fantastiska jämförelser du hela tiden göra för att hur du tog dina barn att hur jag är. Men lita på mig, dina föräldrar sa att du var nervös också. Du kunde inte bara höra dem över din mycket högt TV. Om mina barn var bråkiga, skulle du säga att de behöver mer regler. Så varför kasta stank öga mitt sätt varje gång jag försöker hålla lite ordning i mitt hus. Jag försöker att uppfostra fina barn. Vad sägs om lite stöd?

10. Om jag Sätter Mina Barn I En Time Out, inte Går att umgås Med Honom! Du kan göra nästan vad som helst i mitt hus utom undergräva mig. Så när jag frågar mina barn för att ta en paus, gå inte ta en paus med henne.

11. Det är Inte Roligt När Man Lär Mina Barn Smutsiga Ord. Det var så söt när du lärde min 3-åring att säga, "jag måste gå och kissa", tills hon skickade till skolan och sade, "jag måste gå och kissa." Coolt det med pottan-mun, Farfar. Du gör mig ser dåligt!

12. När jag Säger Vi Lämna Vid 9, jag Menar Vi Lämna Vid 9. Jag vet att det har varit ett tag sedan du var tvungen att leva livet på ett schema, men livet med barn innebär finplanering att lita på oss att vara i tid.

13. Carseats och Schampo Är Inte Valfritt. En del av er kommer att hjälpa mig innebär att inte behöva oroa sig mer för mina barn när de är med dig. Så om du inte kan lista ut hur bilens säten fungerar, bara att fråga. Och om du inte vet var den tvål, fråga om det också.

14. Titta På Den Stock Rapport Tillsammans Är Inte Att Spendera Tid Tillsammans. Om du frivilligt att spendera tid med barnen, hur bout gör något med dem som inte innebär att du tittar på en TV-nyheter program som helt tråkar dem till tårar?

15. Sätta På Sig Lite Kläder. Det finns Barn Närvarande! Jag vill att du ska känna dig som hemma, nästan. Du kan gå runt i din boxare och illasittande badrock på ditt hus, men gör det inte på min. Vi vill inte ärr barnen.

Se, är du inte glad att vi har rensat upp det? Nu kommer du inte att vara den enda som kan njuta av din nästa besök och jag behöver inte terapi efteråt!

Relaterade inlägg: 10 Tips För Första Gången Mormor

ADVERT

Lägg till din kommentar