15 Saker Som Suger Om Amning

Jag hade ganska svårt att skapa amning. Jag känner att detta ger mig en ganska bra anledning att klaga på det. Missförstå mig inte, jag är glad att vi fortfarande ammar, men det har inte varit lätt. Och ja, jag är säker på att det är förmodligen 100 anledningar till varför amning är så stor och bra för barnet, men vad människor inte berätta för dig är det saker som helt enkelt suger om amning.

Jag var en av dessa naiva första gången mammor som trodde att det skulle vara enkelt. Jag menar, att du bara pop dem på boob och du är bra att gå rätt? Fel. Det är hårt . Om du känner att du är den enda som inte njuter av det, det här är vad jag fann vara de värsta delarna om det...

1. Tennis boll i ett rör strumpa bröst. Pannkaka bröst. Kalla dem vad du vill, vi har alla fått dem. Och de är här för att stanna.

2. Fortfarande. För att komma upp. I Mitten. I natten.

3. Bita. Jag visste inte att det var möjligt att skrika det högt när jag blev biten av misstag. AJ då.

4. Mastit eller Blockerade Kanaler . Du kommer att överväga en amputering av din boob. Gör det inte.

5. Försöker hitta en egen plats. Är ditt barn inte är det enklaste att haka på utan att blinka världen? Hur som föredrar att inte ha en filt över huvudet? Om du vill få lite privatliv som mig, då du vet att det är nästan omöjligt att hitta en egen plats i ett offentligt område. Du brukar hamna på en soffa i illaluktande badrum. Ew.

6. Läckande bröst. Du har tagit wet t-shirt contest till en helt ny nivå.

7. Att känna sig som en ko. Har du någonsin tror att dina bröstvårtor skulle kunna sträcka sig så långt in i en pump innan?

8. Svullna bröst. Kålblad är din nya bästa vän.

9. De lögner som du inte kommer att få din tid. Du kommer nog.

10. De lögner som barnet vikt kommer att bara "smälta bort" . Det kommer antagligen inte.

11. Ömma bröstvårtor.

12. Känsla som om du inte kan klä sig snygg längre. Eftersom du är mer fråga om tillgång till dina bröst än hur du ser ut.

13. Porr star bröst. Detta kan vara en fördel för vissa, men för de flesta det är en inte-passar-i-min-tröja eller bh-inte-kommit-på-att-storlek besvär.

14. Att vara den enda föda. Det skulle vara trevligt om Pappa kunde ta över en kanal för, du vet? Vad sägs om en mitt i natten?

15. Fortfarande inte kunna dricka efter 9 månader. Du tänkte efter 9 alkohol-fria månader kan du äntligen njuta av en utekväll med din favorit flaska vin? Tänk igen. Säker ett glas här och där, men du är verkligen inte vin-land-fri men ändå.

Relaterade inlägg: 10 (Milt Grunt) Skäl Att Amma

ADVERT

Lägg till din kommentar