15 Saker Som Bara Mamma Kan Göra

Jag har konstaterat att jag är en speciell typ av superhjälte, för att jag har krafter som ingen annan i mitt hus har. I min hus, jag är tydligen den enda människa som kan göra följande:

1. Byta wc-pappersrulle. Kanske mina familjemedlemmar har inte behärskar push-och pull trick wc-pappersrulle, eller kanske de är rädda för att klämma sina fingrar, men verkligen. Detta är inte rocket science. (FYI, lämnar två ark av papper på rulle för att undvika att behöva ändra det är fusk.)

2. Kasta bort mat omslag. Muffin omslag och ost stick omslag, i synnerhet. Jag brukar hitta dem på köksbänken, inom åtta tum av den skräp.

3. Kasta bort pappersbitar. "Låt oss göra snöflingor!" Noooooooooo!!!! Vänta, hur om du betalar mig ett kvartal för varje papper skrot du inte plocka upp? (Ja! Kommer bli en gazillionaire.)

4. Kasta bort eller återvinna tomma behållare för livsmedel. Hälften av den tid som de blir kvar på disken, och den andra hälften att de hamnar tillbaka i kylskåp. Vad fan, har folk?

5. Kasta bort eller återvinna på något, på riktigt. Detta är inte bara min familj, eller hur? Sopor är RÄTT DÄR. Knappt tre steg från någon plats i köket.

6. Observera att sopor kan eller återvinning är överfyllda. Jag kan bara anta att detta är relaterat till oförmåga att kasta bort något. Jag tror att jag bokstavligen var den enda i familjen som kan se sopor alls. Det är som en riktigt sucky supermakt.

7. Hänga en handduk tillbaka upp. Min fyra-år-gammal blir ett pass eftersom han inte kan nå ringen i badrummet. Alla andra kan suga upp, plocka upp det och hänga upp det. Förutom att de aldrig gör det.

8. Hänga en badhandduk upp. Dito #7.

9. Få kläderna faktiskt är TILL hinder. Gungade smutsiga kläder på golvet precis framför av hämma är bara menar. Allvarligt—det är RÄTT. DET.

10. Sätta smutsig disk i diskmaskinen. Det är vad den välsignade grej är till för, det står även så här i namnet. En tränad apa skulle kunna känna igen en smutsig skålen och lägg den i en diskmaskin. Varför är detta befuddling?

11. Svara på frågor. Jag uppskattar att du verkar tro att jag vet allt, men egentligen, kommer du i det andra rummet för att fråga mig en fråga, när din far stod JUST DÄR? Ge honom en chans. Jag är säker på att han vet nästan så mycket som jag gör.

12. Hitta saker som saknas i hela huset. Mitt folk verkar tro att de letar efter något de inte kan hitta innebär att stå på en plats, desperat klagar på att de inte kan hitta det.

13. Att hitta mat som är där på hyllan i kylskåpet. De tror också att de letar efter något i kylskåpet som innebär att stå med öppen dörr i ena handen, i väntan på objektet för att spontant faller in i den andra.

14. Hitta mat i dörren till kylskåpet. Detta borde teoretiskt vara enklare, borde inte det? "Det är RÄTT. I dörren. Nej, DÖRREN. Den sak som du HÅLLER i DIN HAND."

15. Puss booboos att göra dem bättre. Okej, den här är ganska legit, men jag är säker på att pappas läppar nästan så mycket magi som min.

Jag vet att jag är oersättliga som en mamma och alla, men jag är 99.78% säker på att jag inte den enda som klarar av att göra saker på denna lista. Är det bara jag mamma med sådana till synes okuvlig superkrafter?

Relaterade inlägg: Sex Artiklar Som Driver Alla Galna Mödrar

ADVERT

Lägg till din kommentar