Du Vet att du Behöver en Flickvän Ingripande När...

Bor i Mellanvästern i vintern håller oss som gisslan inomhus för cirka fem raka månader. Jag är i månad två och jag är orolig att jag har inhalerat lite för mycket testosteron. Det råkar vara så att jag bor med fyra pojkar i åldrarna 4-11, en man som skulle kunna beskrivas som en lumbersexual, och en hanhund. Dessutom, de flesta av mina kollegor är män.

Denna morgon, medan på Crossfit, jag var den enda kvinnliga och jag tror inte att någon märkte. Det var det första tecknet på att jag kan ha utsatts för en ohälsosam nivå av testosteron. Den andra var när jag tog tag i min gren i mellan seten och förväntas ha något att justera.

Den slutliga och mest om tecknet av dem alla är när jag gick hem och meddelade att min man att träningen lämnade mig med min dildo i smutsen. För bara två månader sedan skulle jag inte ens vetat vad det innebar.

Är du omgiven av alla män, också? Här är några tecken på att du behöver någon flickvän tid, STAT...

1. Du tittar i spegeln du dra ditt hår tillbaka så hårt som du kan att se hur du skulle se ut om du surrade i ditt hår och på allvar överväga att göra det.

2. Du har en hög med smutsiga strumpor i en pyramid nästa till din sida av sängen.

3. Ordet snubbe blir en universell pronomen i ditt ordförråd.

4. Det finns inte en enda påse sallad i ditt kylskåp.

5. Att du inte ens märker när du frenemy förändringar sin profilbild till en som har varit tydligt ändras med airbrush verktyget.

6. Du når för pincett och tror att rakning din mustasch skulle vara lättare.

7. Webbläsaren historia på din bärbara dator har något med ordet "Dummaste" i rubriken. Dummaste brottslingarna, dummaste stunts, dummaste sökningar på Internet om dummaste listor etc. En nära andra är något med ordet "Misslyckas" i rubriken.

8. Du har inte fästa något i de senaste 24 timmarna.

9. På en fest för det arbete du är den som håller att säga, "Det är vad hon sade."

10. Ljudet av kvinnlig röst blir nästan ohörbart, även din egen.

11. Nummer ett objekt på din önskelista innehåller en artikel av kläder med ett nummer och någon annans namn tryckt på ryggen.

12. Du använder body wash på ditt ansikte.

13. Du köper ett par jeans utan att prova dem.

14. Du har en nyfunnen lust att spela med dina egna bröst.

15. En vanilj latte inte göra dig lycklig längre.

Om du, eller någon du känner, har upplevt någon av dessa saker kan det vara dags att komma ut ur huset och gå till Mål. Gå till en bokcirkel, wine club, en klubb och dränka dig själv i allt det goda som enda sällskap av kvinnor kan ge.

Relaterade inlägg: 10 Saker Aldrig Säga till en Mamma som Förväntar sig en Annan Pojke

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar