15 Ursäkter Till Varför jag inte Har Jobbat In

Befolkningen är uppdelad i fyra olika kategorier av människor när det gäller frågan om att arbeta ut:

1. De älskar att arbeta ut. 2. De gillar inte att arbeta ut, men de gör det eftersom de vet att det är bra för dem. 3. De hatar att jobba och göra upp en massa ursäkter för att inte göra det. 4. De hatar att arbeta, att de inte gör det, och de känner noll ånger för sina beslut.

Jag önskar att jag kunde vara i kategori ett eller två. Heck, jag önskar att jag kunde vara i kategori fyra och bara inte ge ett dugg. Men jag gör ett dugg. Ett litet dugg. Ett dugg så liten att det håller i kategori tre.

Jag vill ha att träna. Jag tycker om att arbeta ut. Jag ser på min hylla full av Dvd-skivor putsade med bilder av vackra (retuscherade) personer med ripped abs och tajt tossor och tänker, "Ja! Jag vill se ut som!" Då ska jag dra ut min telefon och äter en donut.

Om du är i samma båt som mig men du kör låg på ursäkter för att ge andra (eller dig själv) till varför du inte får din svett på, jag har gett 15 orsaker till att du inte har räknat ut att hålla i åtanke för enkel användning.

Du är välkommen.

1. De träningsmaskiner på gymmet är skrämmande. Jag är positiv kärnan i de flesta träningspass utrustning leker från tortyr enheten används på Wesley i Gropen av Förtvivlan i den kult-klassiska The Princess Bride . Alla dessa barer och remskivor och spakar och vikter. Det är något djävulskt inom dem alla.

2. Jag har inga träningskläder. Ända sedan födsel två tidigare wombmates i mindre än ett år, min kropp är ur smäll. Min fett och muskler (hahahaha) har flyttat till olika delar av min kropp och vad jag brukade bära inte längre passar. Så det betyder att jag måste köpa nya träningskläder som bara verkar som en svår uppgift med två småbarn i släptåg. Trots att gymmet ligger precis bredvid Mål...

3. Jag är för trött. Barnen är galna energisk, off the hook behövande, och de suger livet energi direkt ur mig hela dagen, varje dag. Jag har knappt styrka att höja min gaffel full av choklad tårta till mina läppar på natten låt ensam longering och på huk och bordläggning och tung andning.

4. Jag kan omöjligt komma upp tidigare än jag redan gör. Nope. Inte kommer att hända. Baby monitor är min väckarklocka och det går ut innan de flesta ens komma in i REM-sömn. Och det är efter sjuttio-fyra vakna ups på grund av barnsjukdomar, förkylningar, potta behov, dåliga drömmar, och önskan om att partiet på alla timmar. Jag är inte vaknar innan jag måste.

5. Jag beställde en ny workout-DVD men av misstag skickade den till en lägenhet jag inte har levt i i år. Det måste vara ett tecken från universum som mig och jazzercise helt enkelt inte kan vara vänner.

6. Efter ett träningspass hemma, jag är så röd och fläckiga och frazzled att jag ser ut som Gary Busey och Elmo hade ett kärleksbarn. Jag kan inte gå ut till allmänheten för så där i flera timmar och kan därför inte åta sig att arbeta ut eftersom det som om jag helt har att lämna huset? En Starbucks brist kan uppstå, och att jag måste lämna omedelbart för att bunkra upp.

7. Medan du gör jumping jacks, min mage fett jiggles som får mig att fnissa. Och då kan jag inte sluta fnittra. Det är svårt nog att fånga mitt andetag att utöva som det är, så skrattar samtidigt som man försöker att träna är praktiskt taget omöjligt.

8. Mina barn har använt upp alla mina deodorant för att dekorera fönstren. Jag är vänlig nog att inte utsätter andra för min stank, och nu måste jag tvätta mina fönster.

9. Jag skulle behöva ta en dusch. Jag kan knappt få en dusch på dagar då jag inte gör någonting. Jag kan inte garantera något om min hygien. (Se deodorant ursäkt ovan.)

10. Jag bara åt och jag har läst att träna på en full mage kan orsaka pesten eller något.

11. Jag måste äta först, och sedan ska jag vara för full för att träna, och sedan ska jag städa köket, och sedan...

12. Mitt hår hela tiden kommer i mitt ansikte. Min lösning var att få en ny frisyr, så jag tittade på Pinterest och, tja, det gick fyra timmar av mitt liv jag aldrig får tillbaka.

13. Jag tror att jag börjar bli sjuk och jag behöver spara all min energi bara i fallet.

14. Jag fick bara över att vara sjuk och jag vill inte pressa mig själv för hårt.

15. Jag faktiskt packat upp barnen, körde till gymmet, och det fanns ingen parkering fläckar. Det var fläckar parkering tvärs över gatan på Target, fast, vilket betyder att jag fick komma runt att köpa nya träningskläder. Alla på alla, i dag var en framgång.

Relaterade inlägg: 10 Människor Du Möter På Varje Övning Klass

ADVERT

Lägg till din kommentar