13 Frågor Har jag Ungefär 13 Ikoniska 80-talet musikvideor

Jag tillbringade en stor del av min barndom och tonåren att titta på MTV medan du äter en burk Pringles och dricka Fresca. (Binge-titta brukade kallas "aldrig att komma upp från soffan.") Som barn såg jag på musik videor passivt—varför en Pet Shop Boy hade ingenting alls att göra eller varför Michael Jackson bröt sig in i dans rutiner i graveyards inte var frågor som jag funderade över. Men från och med 30 år på, det finns ett par saker som jag märkte att jag vill starta en konversation om. Nedan, 13 frågor har jag ungefär 13 ikoniska 80-talet musikvideor.

1. Madonna, 'Papa Don 'Predika'

Som skulle inte få med det heta killen som slog henne?

2. Bananarama, 'Venus'

Var kan jag få dessa jeans? Jag känner att jag skulle kunna klippa den stilen igen.

3. Culture Club, 'Karma Chameleon'

Vad är Boy George gör på en flodbåt i 1870? Vad gör en flodbåt card shark har att göra med färgerna rött, guld och grönt?

4. Pet Shop Boys, "West End Girls"

Varför inte de andra Pet Shop Boy har något att göra i den här videon? Jag tycker om att låtsas att han tänker "är det min tur att sjunga ändå?"

5. Cyndi Lauper, 'Flickor Vill Bara Ha Kul"

Var det någon som på 80-talet klä sig så väl som Cyndi Lauper? Kolla att rosa klänning. Jag skulle bära det nu .

6. Richard Marx, "Right Here Waiting'

Okej, det är bisarrt. Vad är det han säger egentligen? Eftersom han INTE är här och väntar på någon. Han är på en internationell turné, slåss mot mängder av fans. Detta verkar vara en hyllning till hur awesome Richard Marx menar Richard Marx är. Och ändå: den Här låten är 10: e klass för mig.

7. A-ha, "Ta På Mig"

Varför servitrisen skrynkling upp komiska göra skurkarna kommer tillbaka?

8. Survivor, "Eye Of the Tiger"

Varför är de så arga? De är på väg att bandet praxis.

9. Män på Jobbet, 'Down Under'

De bär solskyddsmedel?

10. Irene Cara, 'Flashdance...Vilken Känsla'

Är det för sent för mig att lära mig att svetsa?

11. Michael Jacksons "Thriller"

Jag älskar den här videon, men ändå: Varför är det så länge? Kan du tro att vi inte har snabbspola framåt för de första fem till åtta minuter?

12. Rick Astley, Never Gonna Give You Up"

Hur många kläder gör han bär i den här videon?

13. Starship, "Vi Byggde Den Här Staden'

Du kan tro Grace Slick är 75?

Så det är de första 13. Men det är så, så många fler, som "Sweet Child O' Mine" eller "En Bites the Dust" eller "Vakna Upp Mig Innan Du Går." Um...ursäkta mig medan jag gå och hämta min Fresca och Pringles!

ADVERT

Lägg till din kommentar