11 Saker jag är Tacksam För Denna Thanksgiving

Vår familj är värd för Thanksgiving på våra hem varje år. Förutom att säga en bön innan Thanksgiving måltid, en av våra traditioner är att gå runt i rummet och säga vad vi är tacksamma för. Eftersom detta är en tradition som sker precis innan en av hugest måltider i år och alla är på något sätt otroligt och plötsligt ravenous även efter att småäta på ost och kex, grönsaker och krabba doppa hela eftermiddagen, en av de stora trenderna alla är tacksam för att de verkar vara mat. Andra typiska saker som folk är tacksamma för år in och år ut har god hälsa, familj, tak över våra huvuden, frihet, som bor i Usa, vårt uppehälle och våra barn. Alla underbara saker att vara tacksam för, utan tvekan. Men här finns 11 andra saker jag verkligen, verkligen tacksam för...

1. Jag är tacksam för barn som sover i 'til 8 är minst . Ännu mer än så, jag ger rekvisita till barn som inte bara sova i 'til 8 på morgonen, men som, när de vaknar upp, gå direkt till vardagsrummet, slår på TV-sändningen av Macy' s Thanksgiving Parade, hälla i sig ett glas chokladmjölk och inte undrar vart fan jag är, åtminstone fram till kl 9. Så tacksam.

2. Jag är tacksam att vi INTE är en familj som deltar i någon form av Kalkon Trav eller 5k run på Thanksgiving. Jag tycker det är häftigt att det faktiskt personer som vill jogga, springa och vara allmänt aktiv på denna semester som i grunden handlar om att äta och turkiet koma. Jag ville registrerar dig för en lokal Turkiet Trav förra året. Sedan satte jag mig ner på soffan.

3. Jag är tacksam för vin . Den stora flaskor.

4. Jag är tacksam för familjemedlemmar som kommer till vår Thanksgiving semester och spela fotboll, wii, xbox, Uno, brädspel eller på annat sätt underhålla våra barn medan jag förbereda och montera en stor måltid för alla. Dessa människor skulle kunna lära mina barn hur man startar bränder eller skjuta av raketer i vår trädgård för alla jag bryr mig. Så länge barnen är långt borta från mig medan jag att lyfta femtio kilo turkiet ur en fyra hundra tusen graders ugn, i min bok, dessa människor rock.

5. Jag är tacksam för att få igenom semester utan mitt barn bråkar med varandra. (Ha!) Detta händer sällan.

6. I en liknande anda, jag är tacksam för att få igenom semester utan några vuxna slåss med varandra. (Dubbel-ha!)

7. Jag är ganska mycket tacksam för varje dag som jag inte har att bära en baddräkt, särskilt när stora mängder mat som konsumeras. Fjärde juli suger i jämförelse.

8. Nämnde jag vin?

9. Jag är tacksam för människor som, så snart Thanksgiving måltid är över, klart varenda tallrik, redskap och glas från borden och ställa upp en armé-stil saneringspersonal i mitt kök. Dessa människor är inte maskiner, och när alla synliga bitar av smutsigt porslin har blivit tvättad, torkad och lägga undan, jag känner mig som kramar dem och tvinna dem runt familjerum i uppskattning.

10. Jag är tacksam för att vi inte värd några andra helgdagar på vårt hus.

11. Oh yeah, och för matrester.

Relaterade inlägg: 9 Saker Mammor Är Inte Tacksam För

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar