11 Viktiga Punkter i Mitt Dagliga Skönhet Regim (Ett Svar till Melissa Kirsch)

Min kollega, redaktör Melissa Kirsch publicerade en artikel tidigare i dag om 10 skönhetsprodukter hon svär vid. Som en man det var ganska lärorikt för mig—och det fick mig att inventera min egen skönhet regim, och skriva en liknande hyllning till de produkter som jag använder varje dag.

Ursprungligen fanns det bara två punkter på denna lista. Men, jag vill ju vinna, så jag trodde ett tag tills jag kom upp med 11. Här går vi. Få gratis e-bok! Efter 8 år, tusentals berättelser och 1 MILJARD sidvisningar, SKRÄMMANDE MAMMA presenterar: "Mamma Club: 10 Berättelser för att Få Dig att Känna dig Som en Bättre Förälder." Ladda ner det gratis—innan erbjudandet går ut!

1. Huvud och Axlar

Jag vet inte om jag skulle ha mjäll om jag avvecklade min användning av mjäll schampo. Dock, jag ser inte mycket upp och i kör ett experiment för att ta reda på. Vi kanske kan be Bevilja Stoddard att prova det.

2. Irish Spring

Min fru och jag den i vår tidiga 20-talet, bröt upp i 18 år, och fick sedan tillsammans och gifte sig. När vi var tillsammans första gången jag använde Irish Spring varumärke tvål och såpa, när vi gifte oss, min fru ihåg, och hon köpte det för oss förutsatt att det var mitt favorit märke. Nu använder jag det igen.

3. Nail clipper

Det finns två saker på grooming fronten som gör att jag känner mig mycket ur gängorna om jag inte gör dem. För det första, om jag behöver en frisyr, för det andra, om jag låter mina naglar gå ett par dagar för länge innan klippning dem. Tyvärr, det verkar som om jag förlorar spik clippers nästan varje gång jag använder dem, lyckligtvis, de säljer dem för ca 99 cent på CVS—men bara om du får sådana på displayen vid kassadisken. Clippers som de säljer i nagelvård gången är identiska, men de brukar kosta 2-3 gånger mer.

4. Salicylsyra

När jag var yngre, jag trodde att när jag träffade min 40-talet acne skulle vara ett minne blott. Det är det inte, men tack och lov har de säljer denna mirakel produkt över disk, som ganska mycket håller det i schack. Jag är delvis till apotek varumärke.

5. Mina fingrar

Kul fakta: så länge jag kan minnas, jag har aldrig gått till en ny frisör och inte haft honom eller henne lämna synpunkter på hur tjockt mitt hår är och hur snabbt det växer. Hur tjock är den? Låt oss bara säga att jag tror inte att jag någonsin kommer att oroa dig för att gå skallig, och om jag någonsin haft att smuggla in droger i ett fängelse jag vet hur jag skulle göra det. Efter att ha provat en massa kammar och borstar, men jag har ganska mycket lärde mig att ta 15 sekunder på morgonen och få det kinda, sorta inte-super-oregerliga med bara mina händer.

6. Billiga rakhyvlar

Jag köpa billiga disponibel och kära. Detta innebär att jag använder dem bara ett par gånger och slänga dem—men jag tror generellt att det är bättre än att köpa de dyrare, vilket jag förmodligen också att använda och slänga. Jag funderar på att byta till en straight razor, men jag har inte gjort det ännu.

7. $4 sugkopp dusch spegel

Detta är en viktig del av min rakning regim. Jag raka dig i duschen. Som kräver en imfri spegel.

8. Brut (ibland Old Spice)

Om du vill veta hur gamla skolan en kille, kolla hans deodorant. Jag har använt samma märke sedan—gymnasiet? Högskola på senaste. Båda var typ av en för länge sedan nu.

9. Old Spice Allt-i-Ett

Utan hinder av #1 och #2, ibland går jag crazy—vanligtvis under resan—och jag kommer att använda denna allt-i-ett-vätska man-rengöring produkt som kan användas både som en duschkräm och schampo. (Det kan också göra för en välsmakande efterrätt topping .)

10. Hår grejer

Jag ärligt talat inte kan komma ihåg vad saker heter, vilket förmodligen är varför jag hamnar att köpa olika märken varje gång. Men jag har fått det tjocka hår, precis som jag nämnde, så jag behöver något som detta för att hålla det begränsat till samma postnummer som jag. Jag är inte säker på exakt vad som finns i det. Jag tror att det kan innehålla flygplan lim, hampa och förmodligen slam från golvet i fabriken där det framställs.

11. Näsa och öron hår trimmer

Du får en lite äldre, och du plötsligt får mer hår som växer ur näsan och öronen. Så, du behöver en av dessa, tillsammans med en stadig leverans av AAA-batterier.

foto: flickr/emmettanderson

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar