10 Sätt Dina Barn Kommer Att Förstöra Skolan Bild Dag (Sponsrad)

Jag älskar mina barn men de enda saker som de är experter på gömmer sig mat som de inte vill ha att äta och förstör bilderna. När min son var i första klass, han oförklarligt började leende denna läskiga halvt leende som såg ut som han var tyst överväger att äta någon. När vi fick hans skola bilder igen, jag var förvånad över att vi inte får en räkning från fotografen terapeut också.

Här är några andra sätt som dina barn kommer oundvikligen att förstöra skolan bild i dag:

1. Vid lunch de bestämmer sig för att bada i choklad. Min mamma en gång sätta mig i en vit tröja på skolan bild varje dag och då har jag förstört hennes liv.

2. De helt glömma bort hur man arbetar ansiktet. Leende är helt uteslutet. Det bästa du kan verkligen hoppas på är att de inte ser ut som de är i fysisk smärta.

3. Nerverna komma till dem och de brast ut i tårar. Mina barn är inte vacker criers. Och om ett barn börjar gråta, det börjar oftast av en kaskad av criers hela den väntande publiken. I andra nyheter, du verkligen inte kunde betala mig tillräckligt med pengar för att vara en skola som fotograf.

4. De låter fotografen kamma deras hår. Inte ett bra val för min son, som tenderar att se ut som Lloyd från "Dum och Dummare" om någon annan än mig som berör hans lugg.

5. De uppvisar en öppen fientlighet. Jag antar att detta kommer att vara en 3-yo ' s taktik när hon får framför skolan fotograf. "Du kan inte få mig att le. Jag bara inte. I själva verket, jag ska se till att den här bilden är så dålig, du kommer aldrig att hyras igen." Det är min tjej.

6. De självförstörande under all press. Om ditt barns hår är helt våt i skolan bild, förstår att det är en bakgrundshistoria det som du kan omöjligen förstå att eventuellt inblandade klistra in och dåliga livsval.

7. De gillar inte vad du har gjort dem att bära så de försöker täcka sin kropp med sina armar. Detta hände en av mina vänners barn. Eftersom du försöker att täcka din kropp med armarna under en bild som ser så mycket bättre än att låta en bit av det rutiga sätt skjorta för att visa igenom.

8. De är aktivt rädd för fotografen. I bilden kan de vara leende, men de kan inte dölja rädslan i deras ögon så de ser ut som de är i en gisslan-situation.

9. De glömmer vad de gör. Jag tror att mina barn får det oftare än jag vet. Blixten av kameran går av och de ser ut, vad hände? Var det någon som säger fördjupning?

10. Och kanske värst av allt, de bestämmer sig för att de ÄLSKAR att ha sin bild tagen och som poserar kommer att vara vägen att gå. Det enda som är värre än ett barn som är öppet fientliga till att ha sin bild tagen, är ett barn som verkligen får in det. De trycker sina händer mot sitt ansikte och luta sitt huvud på ett sätt som de tycker är söt, men det slutar med att det ser ut som lider av demonisk besatthet.

Mitt råd är att låta dem bära vad de vill och leende hur de vill. Glöm bara inte att hänga på de besvärliga bilder i en Ziploc® varumärke väska (du kommer att tacka mig när de är äldre).

När det är foto dag i skolan, inget är förutsägbart. Kolla in denna video från Ziploc® varumärke. Alla säg "cheese!" ... Snälla?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar