10 Sätt Att Falla Tillbaka I Kärlek Med Ditt Barn

Vi naturligtvis älskar våra barn oavsett vad, men de barn år. Herre förbarma dig, det barn år. Om du har varit runt en liten person som är längre än 20 minuter eller ha luft i dina lungor, du vet vad jag pratar om. De grymta, skrika, gnälla, gråta och ilska som de försöker att träna sina små känslor och kommunicera sina tyranniska känslor till oss.

Jag är vägledande och undervisning av min dyrbara barn det bästa jag kan så försöker vi att förstå varandra. En dag kommer vi smekmånad igen. Men under tiden, jag hittade 10 sätt att falla tillbaka i kärlek med ett litet barn som vi alla prova på att rida denna galna vinkar tillbaka ut till förstånd!

Behöver du hjälp med ett litet barn också? Prova detta:

1. Titta in i kameran rulla på telefonen. Jag var rensa ut utrymme på min telefon och kom över bilder och videor från när mina barn började gå, det blir jag varje gång. Jag såg dem under och över. Även i bilder från bara några månader tidigare, kommer du att se hur mycket de har redan förändrats och hitta en förnyad tillgivenhet för dem. Gör detta medan de är i viloläge, så att du kan få lite tid ensam för att uppskatta det.

2. Sitta ner med dem efter deras värsta utbrott (eller dag) och att bara hålla dem. Ibland är de bara vill ha tid med dig. Mina barn används för att driva mig bort från köksön när jag skulle göra en inköpslista eller försöker prep middag. Jag hade inte insett att han hade växt till en liten person med sociala behov, och auto-piloten inte skulle fungera längre.

Vet du vad? De rätter som aldrig kommer att ske, tvätt aldrig kommer att ske, så det är bara att ta ett par minuter och bara sitta och verkligen vara närvarande kura ihop sig dem. Det är också förnyar sin vilja att spela på sin egen och att vara bra. Ibland du bara behöver en bra, full uppmärksamhet mys.

3. Låt någon annan ta hand om dem ett tag. Detta verkar självklart, men du verkligen behöver en paus från varandra. Om du behöver en paus från dem, och de behöver en paus från dig. Känn dig inte skyldig om det.

Separationsångest är en mycket vanlig sak i detta skede, jag har minskat mitt barn av sparkar och skriker och full-on tantruming, men om jag inte får en paus för några timmar, jag var på väg att CrazyTown. Det är en sådan sak som en alltför stor samhörighet. Det gör du grouchy och som inte hjälper någon. Ta en paus.

4. Kommer ihåg att de fortfarande lär sig. Jag säger detta för att hans äldre bror hundra gånger om dagen när han försöker leka med lego eller bygga något hans lillebror försöker att förstöra. Jag behöver denna påminnelse också, de är fortfarande lärande. Och de lär sig från dig, speciellt i sättet att hantera känslor. Jag försöker att komma ihåg att de är både titta på hur jag hanterar saker och ting, och de imitera vad jag säger. (Jag ändå sluta skrika ibland, men det hjälper definitivt.)

5. Kom ihåg att berömma bra saker. Det finns en hel del dåliga beteende i detta skede, så var noga med att berömma bra saker. Att berömma gott uppförande kommer förhoppningsvis att främja mer av det. Så mycket som de testar du, de gör verkligen vill behaga. När vi är på affären och mina barn är bra, jag säger till honom, så att det, förhoppningsvis, fortsätter.

6. Lär dem något nytt. Jag tror att de har sådana smärtor eftersom de är nyfikna och vill utforska allt, de vill lära sig. En gång när jag var på att vika tvätt, jag gav honom några maträtt trasor och visade honom hur man gör en enkel fold. Han tillbringade mycket av sin tid till att öva så att jag kunde få andra kläder gjort. Jag ville refold, men jag stod emot och lägg trasor i lådan exakt hur han vikta dem; han kände sig så stolt.

7. Ge dem motion och frihet. En enkel promenad runt utanför på gården kan ge dem en god smak av frihet. Jag tror att de känner sig begränsade en hel del, men vi gör vårt jobb att hålla dem säkra. (Det är bra för dig att komma ut också.) Vi skulle göra detta på morgonen efter att få big brother på skolbussen när vädret var bra. Som litet barn, jag har alltid gillar att ta pojkarna med mig till gymnasiet spåret och låta dem springa runt där det är tryggt inhägnad.

8. Vet att de lyssnar. De säker inte verkar som att det gör de? Men de finns. Jag om dog den gången jag bad honom att ge en leksak tillbaka till sin bror att han stal bort, och han gjorde det. De vet vad du vill ha med dem att göra, de vill bara göra det på sin tid, och tycker att det var deras idé.

Och en gång, äldre bror kom fram till honom efter ett utbrott och sa, "Det är okej liten kille, mamma älskar dig oavsett vad." Jag grät nästan. De är lyssna .

9. Tänk på dem som passerar scenen på deras high school-examen, få sina diplom. De är bara för småbarn några år. Så hårt som jag önskar för gradering dag för att komma hit förr, jag kommer att vara en stor, öser hög av tårar när det blir här. Alla dessa kamper i de yngre åren kommer att betala sig. Plus, det barn år är de främsta för att ta alla söta bilder att genera dem med senare.

10. Vet att de agerar ut eftersom de känner sig trygga. Någon sa en gång till mig att barn agerar när de vet att de är i en trygg och säker miljö. Det förändrade min värld. Om att veta att de känner sig trygga och säkra med att du inte gör dig att känna dig bättre om livet, jag vet inte vad som kommer!

Så får din krig måla om och komma tillbaka dit! Och hålla vinet på standby.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar