10 Sätt Graviditet Är Som Toddlerhood

Om du verkligen tycker om det, att vara gravid och att vara ett litet barn är inte mycket annorlunda alls.

1. Du kan inte knyta dina skor.

2. Ditt saldo är alltid avstängd.

3. Du kan inte dricka alkohol.

4. Att du inte sover.

5. Du tror att några av er (fn-brutto) mat är äckligt.

6. Du är mottagliga för att kissa ner dina byxor.

7. Du resa en hel del.

8. Du kan inte komma ihåg var du lagt något. Eller vad du säger.

9. Din skjorta har mat och dryck fläckar över det, tack vare din "magen catcher."

10. Du går till sängs klockan 8.

Under alla tre av mina graviditeter har jag upplevt samma förundran och spänning om livet och mina barn. Jag har också upplevt samma frustration över bristen på kontroll jag har över min kropp och känslor. Graviditet och toddlerhood kan vara synonyma.

Tja, ungefär.

Jag tycker inte att burps och fiser lika underbara som mina småbarn gör och dregling är inte lika söt när jag gör det—särskilt när jag vaknar för att se min man crinkle sin näsa i poolen storlek av saliv som jag på något sätt kvar på sin kudde. Fortfarande, det kunde vara värre. Åtminstone jag har inte våt min säng.

Men ändå.

ADVERT

Lägg till din kommentar