10 Sätt att Moderskapet Har Gjort Mig till en rockstjärna

Som liten flicka av 80-talet, jag fantiserat om att växa upp och bli en rosa hår, star-örhänge bär, hemlig identitet-att dölja punk rocker. Jag antar att drömmar blir till verklighet, för nu? Mitt liv är allt glamour och glitter, mode och berömmelse.

Jag kan inte vara lika känd som sångare i din favorit hår band, men mitt liv är ganska mycket exakt med hur jag ser livet som en sann rockstjärna.

1. Jag hör mitt namn skanderade av folkmassorna. "Morsan. Morsan. Morsan. Mamma. Mamma. Mama. Mama. Mama." Om jag sluter mina ögon, det är precis som att jag är på scen i Madison Square Garden.

2. Jag har ett artistnamn. Min födelseattest faktiskt inte säga "Mamma" på det, men jag svara som det gör.

3. Folk kastar sina underkläder på mig. Det är inte exakt hur jag tänkt mig det, men ja. De gör.

4. Jag kan rocka loss på mitt instrument. Fyra knappar är allt jag behöver för att skapa ett mästerverk. Vill höra mig spela "Mary had a little lamb" på en miniatyr xylofon? Det kommer att ge dig gåshud.

5. Jag bor partiet liv. Sena nätter, kräkas, baksmälla. Det är alla där.

6. Jag får i bästa manikyr i stan, ingen tidsbokning behövs. Jag sitta ner, lägga mina händer på bordet, och lämna letar verkligen speciell.

7. Jag umgås med andra kända personer. Det är jag (i hela scenen kostym) med Aurora och Captain America. De är ganska mycket den mest berömda människor i hela världen.

8. Folk vill ha min autograf. Varje dag vård på 25 kvadratkilometer område har begärt mitt Jem Hancock på ett program, och jag var mer än glad att tvinga. Håll fast vid det, gott folk. Det kommer att vara värt något någon dag.

9. Mina fans är krävande. Jag får ofta frågan om att ge upprepade föreställningar. Speciellt om de tror att "Goodnight Moon" var inte tillräckligt lång för första gången.

10. Det faktum att jag inte kan faktiskt sjunga verkar inte vara ett problem. Jag behöver inte ens använda autotune, och mina fans klappa, heja, och brukar be för ett extranummer. *buffs naglar på tröjan*

Relaterade inlägg: 15 Skäl till Varför Ha små Barn är som att Vara en Celebutante

ADVERT

Lägg till din kommentar