I 24 Timmar för att Mina Barn ska Be För Snacks 10x

Presenteras av Mini Babybel ®

Mina barn att be för—ja, efterfrågan—snacks vid alla tider på dagen och natten. Hela tiden. De har inte hakade på idén att frukost serveras på morgonen, men de är helt nere med det faktum att snacks som kan ges när som helst under en 24-timmarsperiod. Här är 10 (tro mig, det kan vara mer) stunder på en dag när mina barn frågar efter snacks:

6 A. M.: "Mamma, kan jag få upp och ta ett mellanmål?'

För kärlek, barn, dina ögon bokstavligen bara öppnas och du frågar efter mat redan? Jag antar att jag inte kan klandra dem, det är hur jag är med kaffe.

8 A. M.: "Mamma, jag klädde på mig! Kan jag ha ett mellanmål nu?"

Jag är inte säker på när eller om jag lärde mina barn denna bisarra belöningssystem, men de utföra en uppgift, oavsett hur simpla, de känner att de förtjänar en behandling. Det är som Pavlov hade andra klassare. Ringer en klocka, få ett mellanmål.

10 A. M.: "Mamma, jag spände alla! Kan jag ha ett mellanmål är du?'

Mina barn har lärt sig att jag alltid har akut snacks i min väska varje gång vi lämnar huset eftersom du vet aldrig om vi kommer att hamna strandsatt någonstans, och ingen vill vara runt hungriga barn.

11:30 A. M. " Det är snack butik!'

Till mina barn, mataffären är som en allt-du-kan-äta-buffé. Så mycket mat! Så många val! Så många påsar att kasta i vagnen och rutor för att öppna! Om jag avstår från sina begär för en fika, tenderar de att hjälpa sig själva, i alla fall när min rygg är avstängd. Jag tittar bort för en sekund med att ta en aubergine, och när jag kommer tillbaka, deras ansikten är täckta av choklad. De är som Houdini innan Houdini hade fullt utvecklade motoriska färdigheter.

1 P. M.: "Mamma, det är tråkigt! Jag behöver ett mellanmål!'

Väntan är det värsta. Det kan vara i bank, bibliotek, även ett rött ljus för crying out loud. Att en ung hjärna, stillhet lika dags för ost och kex.

4:40 P. M. " Är det middagsdags ännu?'

Mina älsklingar promenad i dörren från skolan och omedelbart begära att få mat. Naturligtvis, jag behöver för att klara sig med ett mellanmål eller en risk att försöka förbereda middag med en 7-åring som klamrar sig fast vid mitt ben.

6:45 P. M. 'Mamma? Jag är fortfarande hungrig. Kan jag få ett mellanmål?'

Som ett urverk, 10 minuter efter att jag har rensat bordet och rengöras rätter, en klibbig hand ta tag i min skjorta och en röst som kunde göra angels cry kommer att lägga fram en begäran för ett mellanmål. På mindre chans att de faktiskt kommer genom en tillväxt spurt, jag brukar ge med något som liknar en Mini Babybel ® ost som jag kan må bra.

8 P. M. " jag behöver ett mellanmål innan sängen!'

Det tog mig längre än jag bryr sig om att erkänna att fånga på det faktum att om det var senaste 7:30 pm och min 6-åring sa att hon var hungrig, det innebar faktiskt att hon var trött och försöker att lägga ut hela sover sak så länge som möjligt. Nu är det bara en annan kö för oss båda att söta, ljuva slummer kommer snart.

2 A. M.: "Mamma, jag kan inte sova. Kan jag få ett mellanmål?'

Jag skulle vilja säga med säkerhet att jag aldrig har gett i just denna begäran, men det är 2 på morgonen, och vem fan vet. Jag är en mamma till två energiska barn, och jag är trött. Till min kunskap, jag har inte tillåtit dem att äta mitt i natten. Men ändå.

2:05 A. M.", Men jag kan verkligen inte sova utan något att äta!'

Nu är jag klarvaken, så jag ska sitta ner och gå med dem i ett mellanmål på denna punkt.

Vissa dagar ber de ofta mer, vissa dagar mindre, men faktum kvarstår att rätt upp där med "lekplats" och "playdate," "snack" är ett av deras favorit ord.

Tog till dig av Mini Babybel ® en delikat, 100% naturlig ost hela familjen kommer att älska, särskilt dina barn som är nog redo för ett mellanmål just nu. Besök mini-babybel.com .

ADVERT

Lägg till din kommentar