10 Tankar Jag Har När Jag Gör Mina Barn' Lunch

Presenteras av Mini Babybel

Shutterstock

Förpackning luncher är rätt upp där med sänggåendet när det kommer till minst favorit föräldraskap sysslor. Jag är säker på att jag inte är ensam med detta. När jag lägger upp ungefär 6,472 luncher jag kommer att göra under hela mina barns barndom, jag på allvar undra vad jag tänkte med tre barn—särskilt när jag har att göra, sade luncher innan den livgivande eller kicks. När mitt huvud är inte tjat, det är en röst i mitt huvud som spökar för mig med tankar om den lunch jag är på väg att göra. Här är vad rösten säger:

1. Du bör ha gjort det i går kväll. Varför gjorde du inte det i går kväll?

2. Hur länge har denna påse med kex varit i där? *lukt-test* mycket bra.

3. Är slem på att turkiet skiva "går dåligt" turkiet slem eller normal turkiet slem?

4. Gör senap räknas som en grönsak? Något naturligt gul bör räknas till minst hälften grönsaker.

5. De kommer inte att äta sallad, på smörgåsen. Du vet de kommer inte att äta sallad, på smörgåsen. De kommer bara att plocka sallad av smörgåsen, men lägg sallad på smörgås ändå eftersom grönsaker .

6. Note to self: låt inte mac och ost sitta i Termos över natten. Heliga.

7. Protein? Kolla. Kolhydrater? Kolla. Grönsaker? Kolla. Färdigförpackade cookies som kommer att förneka alla hälsosam mat och förmodligen vara det enda de faktiskt slut? Kolla.

8. Före-datum, bäst före-datum, bäst före-datum—detta är bara förslag, eller hur?

9. Som pappa som gör allt för sina barn "bento box luncher ser ut som utstuderat scener från de coolaste kids" - filmer? Ja, det är inte jag.

10. Jag skulle vara som mamma som lämnar kärleksfull, handskrivna anteckningar i hennes barn på lunch. Här är vad min kommer att säga: "Älskade barn—jag älskar dig mer än du någonsin kommer veta. Nu äter din jäkla sallad. Kärlek, Mamma."

Tog till dig av Mini Babybel, ® en delikat, 100% naturlig ost. Det är en perfekt matlåda lösning som hela familjen kommer att älska. Besök mini-babybel.com

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar