10 Saker Mammor Kan inte ta Itu Med Efter 4 P. M.

När det är klockan fyra på eftermiddagen, jag fucking gjort föräldraskap. Jag har ingenting kvar för mina barn eller någon annan som vill ha en bit av mig. Jag är redo för en måltid som jag inte vill laga mat, ett glas (eller tre) av vin, och min säng, kasta i lite choklad och du kommer att göra min största mamma-fantasi till verklighet. Detta är den tid på dagen då mitt föräldraskap faller långt under genomsnittet. Om du är en mamma som kan dra det tillsammans i 4 p.m. och få igenom resten av din kväll, jag vill ha vad du har. Jag är på tom vid den här tiden varje dag och kan inte ta itu med någon av dessa saker:

1. Svara På Frågor

CBS via Giphy

Barnen nyfikna sinnen köra hela dagen, de slutar aldrig. Det är sent på eftermiddagen och jag inte kom ihåg mitt namn, men barnen inte märker. Deras frågor verkar få mer komplicerat som dagen går vidare. Jag kommer att betala tik som vet hur man gör detta sluta. Tills dess, jag kommer bandet ett tecken på att min panna som säger: har du Frågor är off-limits nu, bebisarna. Läs även passera öronproppar.

2. Att upptäcka Baka Försäljning Du Frivilligt för Imorgon Är

PBS via Giphy

Shit, detta kan inte hända igen. Du glömde att du registrerat dig för att baka något till i morgon, eller ännu bättre, någon annan frivilligt och du har helt glömt (eftersom du frågade efter 4 p.m). Det är inte kul att upptäcka att du behöver för att göra tre dussin cupcakes för i morgon kväll och få middag på bordet.

3. Min Man Ringer för att Säga att Han Kommer att Bli Försenad

Netflix via Giphy

Du räknar ner minuterna tills du kan se din vackra beau någon — vem som helst — promenader genom din dörr så att du kan använda toaletten själv. Du hör telefonen buzz 15 minuter innan gubbe är tänkt att vara hemma, med ett fint budskap och sade att han kommer att komma hem sent och att gå vidare och äta utan honom. Detta är också känt som att sätta dig ett steg närmare att ha ett psykiskt sammanbrott.

4. Att inte Ha Någon Koffein i Huset

HBO via Giphy

Du kunde ha svurit på att det var mer kaffe, läsk, eller något som kunde ge dig en middagstid hiss, men nej, det är borta. Du drack det redan. Du diskutera om det är värt att kasta alla i bilen för att åka genom drive-thru för att få din fix, besluta att det är och fortsätter att vänta 45 minuter för barnen att få sina skor på. Kan lika gärna mata dem nuggets och pommes frites och kalla det en natt.

5. Tittar på Mässar

CW via Giphy

Du har redan städat upp efter frukost, lunch, en episk balansräkning fort som gått fel och alla mässar i mellan. Du har ingen energi kvar att ta itu med att städa upp längre katastrofer, men är i desperat behov av barnen sysselsatta. Att låta dem titta på tv eller spela på sina telefoner, tills deras ögon i kors på denna punkt är acceptabelt under denna tid på dygnet.

6. Tattling

CBC via Giphy

Du har redan lagt ut tillräckligt med bränder i dag, och du har inget vatten kvar i tanken. Gå och slåss barnen. Mamma är gjort för att vara domare.

7. En Kinkig Barn

CBC via Giphy

Vem kan tolerera någon mer gnäll på denna punkt? I morgon gnäll är något acceptabel, men vid den här tiden på dygnet, det gör mig fysiskt sjuk för att min mage. Inget gnäll om att du kommer att vin mig, och ja, mina barn är inte gammal nog för det — ännu.

8. Försöker att Göra Middag

CBC via Giphy

Speciellt när du inser kyckling du kommer att laga mat har gått dåligt eller är den fortfarande är fryst. Du tycker om avhämtning eller ät på en restaurang, men du gjorde precis som de senaste två nätterna. Ta på varma hundar. Du kommer att göra bättre i morgon.

9. Din Man Kommer Hem Låser Sig i Badrummet för en Halv Timme

FOX via Giphy

Jag får det — de måste vara avslappnad. De har arbetat hårt hela dagen och gillar att se över e-post. De är bara frågar för lite ensam tid för att göra sin verksamhet, INGEN utom... JAG FÖRSTÅR INTE EFTERSOM DENNA FÖRMÅN GÄLLER INTE FÖR MAMMOR.

10. Inse att Du Har ett Möte IKVÄLL

NBC via Giphy

Du är i din jammies eller målat yoga byxor och kika över på kalendern i mellan undertecknandet tillstånd glider bara att se att du har något mycket viktigt men ändå typ av matta planerat för ikväll. "Ska jag Stanna eller ska jag Gå" börjar spelas upp i ditt huvud.

Av 4 p.m. våra kroppar och sinnen har gått igenom de ringer och vi är redo att stänga ner för dagen. På något sätt, även om vi alltid lyckas göra den tills läggdags. Då brukar vi få en glimt av vår söta älsklingar ligga i sängen, sova lugnt, och börja sakna dem, vilket ger oss energi för att komma upp och göra det igen — tills samma tid nästa dag när föräldrar runt om i världen börjar förvandlas till en pumpa igen.

ABC via Giphy

ADVERT

Lägg till din kommentar