10 Saker Som Barnen Tycker Samtidigt Att Färga Påskägg

Innan jag blev mamma, hade jag lite naiva idéer om att färga påskägg med mina framtida barn, som alla skulle vara klädd i vitt linne och daintily doppa gården färska ägg till naturliga färger (jag tror att jag även trott att vi skulle ha höns i trädgården, åh min Gud). Låt oss bara säga att nu när jag har barn, jag har helt förstå varför min mamma alltid köpte plast ägg, eftersom vem som än kom upp med detta hela ägg färgning sak klart och tydligt inte har barn.

Om du funderar på att färga ägg i Påsk-helgen, här är några råd från någon som lärt sig sin läxa den hårda vägen. Göra det utanför. Helst på ett öppet fält, mil från civilisationen, och se till att alla är nakna och att du har massor av hushållspapper och eventuellt lite ångestdämpande medicin på sidan. Räkna med att de flesta av dina ägg kommer att hamna knäckt, ingen av dem kommer att titta även på distans som något du någonsin sett på Pinterest och som, faktiskt, de flesta av dem kommer att vara en mörk, grå färg istället för att städa, fjädrande pasteller.

Anledningen? Små barn kan bara inte se ägg färgning samma sätt som vi gör.

Här är vad dina barn verkligen tänkande vid färgning ägg:

1. Först och främst – ägg = utmärkt projektiler.

2. Om denna färg ser bra ut på ägg, det kommer att vara vacker på mitt hår, på mina kläder, på väggarna, och på mammas nyligen stoppade stolar matsal. Vårt hus kommer att bli så mycket snyggare med min rosa och lila handavtryck alla över allt.

3. Ewwww, Mamma, dessa ägg luktar fisar! Gag, hosta, gag.

4. Hmm, förra gången såg jag en ljusblå ägg det hade choklad i den. Låt mig få detta öppna och dra ut alla otäcka gula och vita saker. Det har FÅTT vara choklad i här någonstans. MAMMA! DÄR FINNS CHOKLAD I DETTA ÄGG? WAAHHHHHH!

5. Kan jag knäcka den här på min brors huvud? Gillar verkligen svårt?

6. OK, så röd och gul göra orange. Vad gör rött och gult och grönt och blått och rosa och lila göra? Varför har mina ägg ser ut som Halloween dekorationer? Världen är snart slut! Mina ägg är ful!

7. Jag hatar hårdkokta ägg! Mamma, påskharen bättre ge mig något annat än dessa hårdkokta ägg. Berätta för mig jag får inte hårdkokta ägg i min Påsk korg! Jag har varit en duktig flicka! (Cue tårar.)

8. Hej, alla dessa vackra färger ser yummy. Jag slår vad om att de röda smakar som körsbär. Låt mig prova det. ACCCKKKK! DET SMAKAR ÄTTIKA! JAG KOMMER ATT KASTA UPP!!! ÄTTIKA! FÅ UT DEN UR MIN MUN!

9. Arton ägg plus sex koppar färga ägg är lika med totalt tre minuter. Nu är vi klar. Kan jag ha iPad? Jag vill titta på YouTube-videor av människor att öppna lådor med leksaker och monotont att beskriva dem för de närmaste tre timmarna. Det är sätt mer intressant än ägg.

10. Plaska i leriga pölar är verkligen kul, men hur mycket MER roligt skulle det vara att plaska i rainbow, leriga pölar här inne i huset?? Jag kan inte ens styra mina spänning. Jag omedelbart att hälla alla dessa vackra koppar rainbow vätska på köksgolvet och stampa på dem. Detta är det bästa någonsin!

Glad Påsk, alla!

Relaterade inlägg: Ett Brev till Mina Barn Om Sina Konstverk

ADVERT

Lägg till din kommentar