10 Saker jag skulle vilja Göra Annorlunda som Förälder

Mitt kvarter är utgångspunkt för att vända, vilket innebär att det finns massor av ivriga nya mammor på vår gata, med barn klädda i huvud-till-tå Gymboree, ser ut som de kan använda några oönskade råd. Eller inte. Hursomhelst, jag är glad att kunna ge dem lite om de frågar. Eller även om de inte gör det. Mina barn är i grundskolan och högstadiet nu, så jag har tid att reflektera kring några av de stora segrar och misstag (oftast fel) som jag gjorde när mina barn var yngre. Här är ett par saker som jag skulle göra annorlunda om jag skulle göra det igen...

1. Jag skulle inte vilja äga en hamster (eller två). Stressen av att hålla dessa små varelser lever är löjligt. Jag tillbringade mer tid med att städa deras bur än mitt egna hem, och de dog ändå, så du gör matten. Om jag inte kan hålla en 4-ounce gnagare från att förgås, vad som gör att jag tror att jag är kvalificerad för att höja två människor? Inte bara det, medan vi var i desperat försöker att hålla lite Tilltugg vid liv i vårt hus, vi hade musen fällor i vårt garage att hålla gnagare ut, som inte gör någon mening. Det innebär i princip att jag var en gnagare seriemördare som ibland hålls offer i en bur i källaren. Ja, precis som Hannibal Lecter.

2. Vi skulle inte över-schema för min dotter American Girl doll. Jag är inte emot American Girl dockor; jag är helt förstå tjusningen för de små. Tyvärr, min dotters docka hade dyr smak och hobbies och visade sig vara en quitter. Hon försökte snowboard, violin lektioner, målning, ridning och gymnastik och inte följa med på någon av dem. Stor besvikelse att familjen. Jag skulle berätta för henne, men då hon kanske behöver terapi på den Amerikanska Flickan psykiatriska sjukhus.

3. Vi skulle ha höjt våra barn att tala med en Brittisk accent. Jag har en teori om att det skulle vara ett mycket mindre spänning i vårt hus om vi alla talade med en Brittisk accent. Alla automatiskt skulle vara mer artiga och civiliserade. "Mamma, jag missade loo när jag var med ett snedstreck" låter mycket bättre än "jag kissade på golvet igen." "Den filmen var skit" är mycket mer behaglig än "att filmen sög." Vi skulle säga "knaprig dragon" i stället för "kråka" och ett syskon skulle vara en "idiot" istället för en "idiot". Lycka överallt. "Mamma, kan jag få en kaka?" "Naturligtvis, min gosse. Nu kör iväg för att spela i trädgården för ett par veckor." Bedårande.

4. Att vi inte skulle gå till Disney World med en 3 och 5 år gamla. Med barn som är unga i en överväldigande nöjespark, min man och jag i princip kändes som vi tävlade med i Amazing Race. Vi kör i högsta fart från attraktion till attraktion, släpa två små kroppar och en jävla massa grejer bakom oss. I slutet av dagen vi var uttorkad och utmattad, och hangry. Vi gjorde det till slut, men i stället för att vinna en miljon dollar, vårt pris var att rida på Dumbo i 30 sekunder.

5. Jag skulle ha undvikit Baby Einstein video frenzy. När mina barn var små, de var limmade på dessa "pedagogisk" - videor varje kväll medan jag gjorde middag. Ja, de sparka röv på att namnge varje bondgård djur i Amerika, och de kan identifiera varje färg i regnbågen på under 15 sekunder, men det visar sig att dessa kunskaper inte super bra i grundskolan och högstadiet. Jag vill ha en återbetalning.

6. Vi skulle inte anmäla dig våra barn i någon sport fram till 6 års ålder. Vår son började spela fotboll vid 3 års ålder, och vid 5 års ålder hade han drog sig tillbaka från sporten. Nu säger han att han önskar att han hade hängt där lite längre. Min man påminner honom att han gillade det inte då, men gissa vad? Han tyckte inte bär byxor eller kissa på en toalett då, så klart hans beslutsfattande färdigheter var lite off. Om ditt barn verkligen har det, hoppa över 8 på morgonen pee-wee något. Det finns gott om tid för att frysa arslet av sig på sidan av ett fält när dina barn blir äldre.

7. Jag skulle ha ljugit om val på barnens menyer innan de kunde läsa. Mina barn kan inte vara sådan pizza, mac 'n cheese och chicken nugget missbrukare om jag hade övertygat dem barnmeny val var: Ruccola sallad, lax med kapris eller lammracks med senap-schalottenlök sås.

8. Jag skulle inte ha tillbringat en liten förmögenhet på "musik" och "gym" klasser för min 2-åring. Ja, mina barn kan manhandle en fallskärm, hoppa med huvudet först in i ett bollhav, och slår skiten ur en xylofon, men gjorde vi behöver dyra organiserade klasser för att räkna ut det? Min 3-åring som aldrig fick ett sex-pack efter veckor på gymmet och fortfarande inte kan planka på rätt sätt, så vad var poängen?

9. Jag skulle köpa min son en stor LEGO för att tas isär och åter insvept vid varje födelsedag och stora semester. När ditt barn blir besatt av LEGOs, du älskar att han är att bygga och skapa och är sysselsatt i timmar. Så du köper mer och mer tills han en dag sätter ihop en 2,536 ligger i 47 minuter, men inte vill spela med det för att det kan bryta (men ta inte isär det, eftersom "han byggde det"). Så småningom den dagen kommer när han tillkännager att "jag gillar inte att LEGOs längre" och du inser att du har blivit utsatt för en genomtänkt marknadsföring bluff. Lycka till att sälja dem sätter på en loppmarknad när du hör den här: "Betyder det att komma med alla bitarna?"

10. Vi vill inte kasta ett dyrt kalas för alla som fortfarande bekväm att bajsa i hans byxor. Vi slängde vår son en enorm "SpiderMan" - fest när han var 2 år, och många år senare när han tittar igenom foton, sade han, "jag kommer ihåg att partiet. Det var kul. Vars parti var det?" Ummmm.... Det var då jag insåg att dessa barn gå till så många partier att de inte kan hålla dem alla raka. Dra nytta av det! Knäppa några bilder nära en tårta till en annan barnet är part och kasta det i din kid ' s fotoalbum. Han kommer aldrig att veta skillnaden. Du är välkommen.

Så där har du det. Känn dig fri att lära av mina misstag. Åh, och kom ihåg detta: "Det går så fort." Har du hört? I så fall, #11. Jag skulle inte berätta för nya mammor "det går så fort."

Relaterade inlägg: Topp 20 Bitar av Råd Moms Önskar att De hade Fått

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar