10 Saker Jag Bedömde Föräldrar Om Innan Jag Blev En

Dom är en så svår sak. Vi vill inte att folk ska döma oss, men vi dömer dem som det är ett heltidsjobb. Faktum är att Google säger att det är den mänskliga naturen (jag är säker på att några skulle debatten). Men oavsett, jag skäms för att erkänna att jag dömde i det förflutna och Herren vet att jag är inte i position att döma andra.

Denna specifika judgyness (jag vet att det inte är ett ord, döm inte!) att jag talar om var riktade till föräldrar med små barn. Men vad du egentligen behöver veta är att detta har hänt före Jag var en förälder. Dessutom måste du veta att det aldrig var ut med dåligt uppsåt. De var bara tankar som poppade upp i mitt huvud på grund av okunskap.

Det är lätt att döma någon när man inte har gått i deras skor eller tillhör sina barn. Så, jag ville komma ut och be om ursäkt för att döma föräldrar. Här är topp 10 Döma de Skyldiga.

1. Mutor

Innan du som förälder: "Jag kan inte tro att de bara gav dem en cookie så att han skulle stanna i kundvagnen. Barnet ska bara stanna i vagnen och sitta tyst eftersom den förälder som sade så."

Nu när jag är förälder: Detta är vad jag gör — pack bokstavligen varje typ av mellanmål som man känner till varje gång vi går till butiken. Jag ska erbjuda dem hela vår shopping resa bara för att få min son att sitta. Förvånansvärt, att han inte gör det bara för att jag sa så. Vad är upp med det?!

2. Koppel

*Jag vet att detta är kontroversiellt, men bara bära med mig och förstår att det är från en lättsam plats.*

Innan du som förälder: "Det är absurt! Vem skulle sätta en koppel på sitt barn som om de är ett djur."

Nu när jag är förälder: "Det är en lysande uppfinning som kan rädda liv." Jag har fortfarande inte provat detta och jag tror inte att jag kommer, men sedan igen, aldrig säga aldrig. Även om jag inte ser värdet av att se din roaming barn är säkrade precis bredvid dig. Särskilt på välbesökta platser.

3. Skriker

Innan du som förälder: "Jag kan inte tro att de låter sina barn bara skrika. Varför inte berätta för honom att sluta?!"

Nu när jag är förälder: Jag omedelbart flippa ut och överge oavsett vilka objekt vi kan ha haft i vår vagn och utrymma byggnaden. Jag jobbar på att få mer självsäker under skriker/haverier och istället för att omedelbart lämnar jag försöker prata med honom om vad som händer, men det är ett pågående arbete. Jag har smärtsamt lärt dig om och om igen att de inte bara sluta för att du berättar för dem. Shocker!

4. Naps

Innan du som förälder: "Tror du verkligen måste planera hela dagen runt ditt barns tupplur? Det kan inte vara så stor affär. Bara låta dem sova i bilen. "

Nu när jag är förälder: jag planera varje. enda. dygnet runt nap time . Vi måste vara hemma under tupplur tid eftersom bil tupplurar förstöra allt och gud förbjude om vi missar en hel tupplur. Hela dagen går i pooper. Sova/naps är den största affär någonsin och jag skäms för att jag någonsin trodde något annat.

5. Scheman

Innan du som förälder: "Om du vill gå ut och äta lunch med dina vänner, bara att gå. Ditt barn kommer att anpassa sig."

Nu när jag är förälder: Jag schemalägga allt jag gör kring min sons schema. Jag har lärt mig att ett schema och förväntas innebära säkerhet till honom. Så, om det inte är i vårt schema vi är bara inte göra det. Du måste välja dina strider. Nu är jag helt och hållet förstå varför mina föräldrars vänner hade att säga nej till lunch.

6. Resor

Innan du som förälder: "Om du vill gå på en random väg resa eller om du får ett bra pris på flyg bara att gå dit du vill gå. Allt du behöver göra är att ta med bilbarnstol och du är klar."

Nu när jag är förälder: Jag kör ALDRIG — åtminstone inte ännu! Jag menar, vi gjorde det en gång men det var bara inte bra. Det slutade med att jag blir sjuk och min son sov inte på hela natten om han var på mig. Jag har nu också inse tid arbete och förberedelser som måste gå in i någon typ av resa. Även om det bara är en resa till livsmedelsbutiker.

7. Protectiveness

Innan du som förälder: "Kan inte barnen leker på gården eller kan du inte bara lämna dem med en barnvakt?"

Nu när jag är förälder: Jag har aldrig någonsin, någonsin, någonsin låta min son från min sida. Jag är en mamma bära till den 10: e grad. Det är som att så fort min son föddes var jag plötsligt medveten om alla faror i världen och hur det var mitt ansvar att skydda honom från det.

8. Bakterier

Innan du som förälder: "Bakterier är inte så stor grej. De bara bygga upp ditt immunförsvar."

Nu när jag är förälder: Bakterier finns överallt, och jag måste ha alla sanitizer överallt jag går. Jag har även gnuggade sanitizer på min sons kläder. OCD? Kanske, men åtminstone jag fick lite bakterier stänga av honom. Eftersom det är absolut värsta när ditt barn är sjukt.

9. Smutsiga Ansikten

Innan du som förälder: "Varför inte du tvätta ditt barns ansikte. Det är inte så svårt."

Nu när jag är förälder: Tthere är bokstavligen inte tillräckligt med våtservetter i världen att hålla min sons ansikte rent 24/7. Så, jag sluta att bara låta det vara eller med hjälp av min spotta på fingrarna metod.

10. Restauranger (den enda röra på golvet)

Innan du som förälder: "Jag kan inte tro dessa föräldrar låta sina barn få så mycket mat på golvet. Kan de inte lära dem hyfs och hur man äter med en plastsked?"

Nu när jag är förälder: Jag ber om ursäkt ymnigt för atomic röra som vi gjort under bordet (eftersom seder och redskap är svårt) eller bara lämna innan någon ser oss.

"Innan förälder" version av mig låter som en stor fet idiot. Jag antar att det är sant vad de säger, som en förälder gör dig till en bättre person. Nu är jag mycket mer medveten om vad en okunnig skit jag var. Jag menar, vem gjorde tror jag att jag var?!

Till alla föräldrar där ute, vänligen acceptera mina djupaste ursäkter. Och till alla er människor som inte är föräldrar ännu, vill du inte vågar döma oss (men om du gör det, oroa dig inte om det för mycket, eftersom det är den mänskliga naturen, säger Google).

Den moraliska av historien, låt oss alla visa varandra lite mer nåd och förståelse. Eftersom vi är trötta och vi har ingen aning om vad den andra personen går igenom.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar