10 Skäl Till Varför Mor-Och Farföräldrar Är Bättre Än Föräldrar

Jag ville inte växa upp med mor-och farföräldrar som bodde nära mig, så jag inte får uppleva detta fantastiska fenomen som mina egna barn gör.

Människor som tror att allt du säger är geni och leva bara för att se till att du har den roligaste någonsin? Ja, snälla. Människor som tror att när du klättrar upp på bordet, det är en söt visning av oberoende och att du är lysande om du är klar med din mjölk? Um, ja, snälla!

Mina barn har den bästa mor-och farföräldrar. Jag finner mig själv att titta på dem och vill för den dagen som jag får ha lite folk i mitt liv som jag älskar som min egen, men som jag inte har att holler på att inte vara konstigt i det offentliga.

Här är några skäl till varför mor-och farföräldrar är sätt bättre än föräldrarna:

1. De har bott , och de vet att om de lever inte göra tvätten. Det är att bygga en Lego-torn, eller gå på ett äventyr vandra, eller läsa 10.000 böcker, eller göra kakor dåligt.

2. Ditt barn hela tiden känns som en rockstar. Jag menar, runt omkring mig, mina barn förmodligen bara känner för Lance Bass, kanske under hans goda år. Men kring sina far-och morföräldrar, de kunde bara använda badrummet på rätt sätt och komma ut freeling som Bono.

3. Disciplin är inte målet. Jag menar, varför lägga någon time-out om du kan ge dem en kaka istället. Cookies stoppa tårar snabbare än en time-out. Det gör ser ut som roligare.

4. De vet vad som fungerar och vilka saker är meningslöst att argumentera om. Gillar, de vet att bo långt bort från fn-valbar trifecta av föräldraskap strider som är booger att äta, byxor-bär och grönsaker med smak.

5. De kan bara skratta när ditt barn slumpmässigt informerar kassan person i affären som "knulla" är ett dåligt ord. När detta händer mig, jag har aldrig gå till affären igen.

6. De kan vidta alla de menar uttalanden som "Morfar, du har en stor fet mage!" i steg, eftersom det oftast följt av, "Låt oss gå och mysa och läsa en bok!"

7. De kommer att ge alla godsaker utan skuld. Hur kul skulle det vara? Glass till lunch? Gummy björnar för ett mellanmål? Läsk på middag? Yay! Jag vill leva på grandma ' s house.

8. De behöver inte tänka förflutna, det närvarande ögonblicket. De behöver inte oroa sig för att tre timmar av TV-tittande kommer att förvandla ditt barn i en sociopat. Det betyder bara tre timmar att kura ihop sig med en söt liten person som gör charmiga (irriterande) iakttagelser om varenda sak som händer .

9. De behöver inte komma i den situationen med barn-inducerad hjärnan dimma. De finns i färska, som killen som tar din plats i ett spel. Men de är sätt bättre på spelet, eftersom de har spelat det innan och vann. Jag menar, du blev fantastisk, eller hur?

10. De vet att livet är kort. Som föräldrar, vi är så fast vid tanken att vi har ett stort ansvar att föda, kläda och undvika att skapa en skitstövel, att vi kan glömma hur snabbt våra barn att sluta vilja sitta på oss hela tiden.

Mor-och farföräldrar vet att samtliga sticky-inför kyssar och pipig-uttryckt uttalanden av kärlek kommer att sluta. Snart kommer våra barn kommer att vara tystlåten tonåringar som vill att vi ska sluta tala till dem och bara köra dem till köpcentret. Mor-och farföräldrar vet att det är viktigt att ta i alla galenskap och njuta av varje ögonblick. Vi kan nog lära sig något av dem.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar