10 Skäl Att Räkna Ut Att Ha Någonting Att Göra Med En Bikini Kropp

Jag har alltid varit en gång motionär. Jag kommer att gå igenom en vecka eller två för att gå eller jogga eller Jillian Michaels video, och tryck sedan på ett torrt stava.

Men nyligen beslutade jag mig för att träna behöver en mer permanent plats i min rutin. Mitt problem är hitta motivationen för att göra det. Jag vet att vissa kvinnor sätta upp bilder av ideal physiques som mål att skjuta för, men det betyder ingenting för mig. Jag är en medelålders mamma — jag har inget behov eller lust att skjuta för en "bikini kropp." Om det gör det för dig, mer makt till dig, men jag behöver något mer än hur jag ser ut i en baddräkt för att motivera mig att träna regelbundet.

Så jag började leta efter andra orsaker att arbeta ut. Här är 10 bra som jag kom upp med:

1. Du kommer att vara mindre moody'.

Detta är nummer ett för mig. En sak jag märker när jag tränar regelbundet — eller snarare, jag har märkt när jag är inte tränar regelbundet — är hur motion påverkar mitt humör. Jag verkar ha blivit mer benägna att symtom av ångest och depression i min mellersta ålder — inte fullt på, men tips här och där. Motion gör en enorm skillnaden i kväll ut för mitt humör. När jag börjar känna att "bla" känsla i allmänhet, jag vet att det är dags att börja röra på sig. Det är som magi.

2. Du kommer att sova bättre.

Sömn är till stor hjälp för oss föräldrar, eller hur? Som det visar sig, regelbunden motion kan förbättra din sömn kvalitet över tiden . Det är naturligtvis helt förnekas av de tre eller fyra gånger dina små älsklingar vaknar du upp mitt i natten, men hey, åtminstone timmar gör att du får bättre! Allvarligt talat, jag känner att jag behöver mindre sömn och känner mig mer utvilad när jag är i en bra träningsrutin.

3. Du måste ta hand om ditt hjärta.

Ja, ja, ja. Vi har alla hört det sedan vi var barn gör Presidentens konditionstest i skolan. Men eftersom hjärt-kärlsjukdom är fortfarande den vanligaste dödsorsaken för kvinnor i Amerika, det är inget att borsta bort. Ta hand om din ticker och det kommer ta hand om dig.

4. Märkligt, det ger dig energi.

Det verkar motsägelsefullt att spilla energi skulle ge dig energi, men det är så det fungerar. Gör ditt hjärta hårt arbete förbättrar blodcirkulationen och håller alla kroppens system körs smidigare. Bara inte överdriva det först, eller du kommer att vara öm och tillbringade. Arbeta in det långsamt, och ge din kropp tid att anpassa sig.

5. Det kan förbättra ditt sexliv.

Du hörde mig. Det är många skäl för detta , inklusive de som anges ovan. Förbättrat blodflöde hjälper din kropp att fungera bättre sexuellt, inklusive upphetsning. Motion hjälper till att balansera dina hormoner, vilket i kombination med stress — hej! — kan hjälpa dig att komma i stämning lättare. Känslan montör gör också att du känner dig mer säker, och ökad fysisk uthållighet skadar inte saker heller.

6. Det ökar ditt minne och intellekt.

Träning gör dig smartare? Vetenskapen säger så . Jag kan inte säga att jag har verkligen märkt det gynnar mig själv (kan vara hela arbeta från hem med tre kids sak). Men jag märker mindre sömnighet och hjärnan dimma, som är oftast det som får mig att känna mig som om jag förlorar mina hjärnceller.

7. Du får behålla mer av dina muskler.

Tyvärr, ålder-relaterade muskel förlust är en riktig sak. Någonstans runt vår 30-talet, kvinnors kroppar bestämmer dig för att börja kasta de muskler som vi inte använder. Kalla det för vår mid-life minimera, den nedskärning av våra deltoids, eller Komari-ing av våra quadriceps. I grund och botten, damer, använda det eller förlora det.

8. Du ska hålla dina ben starkare också.

Vad är det med den åldrande och förfall av våra kroppar, man? Som våra muskler, våra ben också börja försvagas när vi blir äldre om vi utövar dem. Det är rätt — du är inte bara att hålla dina muskler starka genom att träna, du är stärker ditt skelett också. Ta det, osteoporos.

9. Allt är mer bekväm.

Andra än några enstaka ömhet från att överanstränga musklerna, motionera regelbundet gör allt mer bekväma. Sitta, stående, promenader — kroppen känns bara bättre. Och du kommer förmodligen att märka att dina kläder passar bättre också. Det är oerhört befriande att sitta ner och inte har din linning gräva i din mage.

10. Du har möjlighet till.

Om du har möjlighet att flytta din kropp, bör du. Det finns så många människor som skulle ge vad som helst för att kunna gå, springa, hoppa, simma, spela tennis, etc. Jag hade ett villkor under min tredje graviditet kallas blygdbensfogen dysfunktion (SPD) som gjorde att stå eller gå under längre tid än fem minuter är otroligt smärtsamt. Jag lovade då att jag aldrig skulle klaga om att träna igen. Naturligtvis, jag klagar fortfarande (jag är en gnällspik, vad kan jag säga), men det var en bra lektion liv inte att ta för givet vad våra kroppar kan göra.

Det bästa jag har lärt mig om att träna regelbundet är att det inte tar massor av tid. Jag skjuta till 20 till 30 minuters rörelse varje dag, och jag vet inte om stress vilken typ av rörelse det är . Slå på lite roliga låtar och dansa fest med dina barn. Ta en rask promenad med sig själv när man har någon annan som kan titta på barnen för 20 minuter. Slå på en TV-show och göra toning övningar medan du ser på.

Vi var gjorda för att flytta. Välj något att göra och fortsätter att göra det. Din kropp, ditt psyke och din betydande andra (se Nr 5) kommer att tacka dig.

ADVERT

Lägg till din kommentar