10 Skäl att sänka ett Blåbär i Fjärdedelar (curerad av en helt frisk och välutbildad mamma)

Av alla löjliga saker jag har gjort som förälder, att skära ett enda blåbär i fjärdedelar måste vara den mest fånig.

Nyligen var jag göra min 17-månader gamla son ett mellanmål på eftermiddagen. Jag tog några blåbär – ekologiskt, naturligt ur kylen. Jag har tagit bort en blåbär från sin signatur plastförpackningar och skär den i hälften, eftersom det i baksidan av min hjärna fall, jag mindes att någon talar om för mig en blåbär var samma storlek som ett litet barn halsen och därmed lätt kan komma in. Att denna generalisering är helt absurt och ologiskt hindrade inte mig från att skivning att blåbär mitt i hälften.

Jag studerade blåbär halverar för en stund. Var de fortfarande är för stor? Kanske skulle han försöka att svälja dem hela. Hela hälften, dvs. Vad händer om min dotters hals var i storlek av en halv blåbär.

Så jag skär halvorna på mitten.

Det var då jag började skratta. Jag skrattade så hårt att även min son fick skratt från hans barnstol abborre. Genom tårarna av skratt/insanity-jag såg den frukt jag hade flitigt klippt. Bitarna var så liten, min son kunde knappt plocka upp dem med sina knubbiga fingrar.

För att bevara min stolthet, jag bestämde mig för att komma med anledningarna till att en frisk person skulle skära ett blåbär i fjärdedelar. Skäl som inte har någonting att göra alls med att tänka en halv blåbär kan få in i halsen på en liten galning som regelbundet stoppar en fjärdedel av en banan i sin piehole (och överlever).

1. Det är god praxis för när du ska klippa peanut-butter-och-gelé smörgåsar i perfekt fyror.

2. Alla de andra frukterna får skära upp, och du inte vill blåbär att känna sig utanför eller bli mobbad av melon.

3. Du måste utsätta blåbär för vad den verkligen är inne: grön.

4. En dag du kommer att behöva göra större kirurgiska ingrepp på ditt barns första guldfisk för att rädda sitt lilla liv, och blåbär är en av jämförbar storlek.

5. Du behöver inte ha hund för att kvävas på en halv blåbär när ditt barn summariskt kastar överbord i ett anfall av spontan, oförklarlig vrede.

6. Några blåbär innehåller förmögenheter. (Sanningen.)

7. Den Mycket Hungriga Larven kan vara i det äter sin väg genom (han var fortfarande hungrig), och jag kan inte tänka mig något mer tragiskt och terapi-inducerande än min son bita den Mycket Hungriga Larven s head off.

8. De små tomtar i ditt skafferi skulle försöka stjäla det att spela fotboll i flingpaket.

9. Blåbär juice har känt kniv-skärpning egenskaper. (Sanningen, igen.)

10. Två händer, två fötter – du gör matten.

Vänligen hänvisa gärna till den här listan i all evighet, royalty-fri. Du är välkommen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar