10 Anledningar Till Att Inte Spela Brädspel Med Dina Barn

Min man är lördag morgon ritual för att göra pannkakor med barnen har ersatts nyligen av honom att gå till jobbet istället. Detta gör min "sleep-in" dag försvinna helt och hållet. Jag har aldrig riktigt fick sova i alla fall, men det fanns hopp. Vad är livet utan hopp?

I fredags natt som min man påminde barnen om att han inte kommer att vara här i morgon, jag hörde min son klaga, "Men Mamma aldrig spelar med oss. Hon är alltid bara på datorn." Cue-mamma-skuld. Jag lovade att jag skulle spela spel med dem när jag är klar med min första kopp kaffe på morgonen. Trots omvårdnad som första kopp kaffe och hoppas att de skulle glömma, de dök upp vid mitt skrivbord med armarna fulla av brädspel. Så vi spelade. Och jag mindes varför jag inte spela spel med mina barn...

1. Öm Förlorare . Om det är riktigt att förlora spelet, eller bara för att behöva gå fisken omedelbart efter ett syskon fick en uppsättning av fyra, mina barn är monumental öm förlorare. De gråter, klagar på orättvisa, och sprida misär med alarmerande generositet.

2. De Motbjudande Vinnare . Ha Ha! Jag vann. Oh yeah! Oh yeah! Jag vann! Oh yeah! Du förlorar! Ha Ha.... Detta winner ' s dance av skadeglädje varar tills någon ropar.

3. Fuskare. Barnen lögn, topp, stjäla, ta, stapla däck och prova allt annat som är möjligt att ge dem en fördel och göra spelet suger mer än det gör det naturligtvis.

4. Gänget Upp. Mina barn förstår inte att om några icke-självgående person kommer att vinna, det spelar ingen roll vilken icke-själv-person som kan vara. Istället, de har någon form av rangordning av vilka icke-jaget person som är minst/mest stötande vinnare. De band tillsammans, konspirera så att de mest stötande non-self person inte vinna. Jag är alltid de mest stötande non-self person.

5. Den Aldrig Sinande Spel . Rännor och Stegar. 'Nuff said.

6. Tillbaka för att Starta Spelet . Alla spel där ett tärningskast eller val av en kort resulterar i en person som går bakåt till startpunkten förvärrar ont losery, inspirerar otrogen, lämpar sig för försök till konspiration, och sedan aldrig tar slut.

7. Den Sinne Bedövande Dumhet . Jag menar, barn spel i allmänhet suger.

8. Röran . Barnens spel kommer med delar, bitar, kort, stavar, kulor, tärningar, timers, styrelser och andra små föremål. Dessa bitar är oundvikligen lämnade över den plats och/eller försvinner. Ett förlorat kort från ett spel av Minne? Suger. En förlorad bit från Ledsen? Klev på. Aj!

9. Slutar Spela . Jag minns att jag läste en gång att barn som batterier i och med att du kan "ta ut" dem med lite uppmärksam spela och då kommer de att vara mer redo att spela oberoende för en tid, eftersom de är alla fyllda upp och nöjd med kärlek och uppmärksamhet. Detta är antingen totalt skitsnack, eller mitt barn behöver för att läsa den boken. Det finns inget sätt att extrahera mig själv från att spela med dem som inte slutar i ilska/tårar för alla inblandade.

10. Tiggeri . Om vi gör något kul med barnen när vi sedan fast med dem tigger om det igen för resten av våra liv. Mina barn ber för mässor, parader, skidåkning, simning, rullskridskor, filmer, åka pulka, glass, godis, tuggummi, restauranger, sent bedtimes, stranden, Jul, födelsedagar, vänner' hus, cookies, djurparker, Grandma ' s hus, popcorn -, flyg-resor, bussresor, tågresor, etc, etc, etc.den.tid. Om de aldrig gjort något, då de inte vet att tigga om det.

Relaterade inlägg: Jag Hatar Att Leka Med Mina Barn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar