10 Skäl Till Varför Katten Är Min Favorit Barn

Vissa föräldrar får rättmätigt arg när en childfree person hänvisar till sina husdjur som sina barn, eller talar om att ha ett husdjur som praxis för när man blir förälder. Jag har haft min katt sedan jag var enda tjej i min 20-talet och med en kitty var en oskriven regel, som att ha Ben & Jerry ' s i frysen och titta på Vänner . Jag är en mamma nu, men jag tänker fortfarande på min katt som min förstfödde . Självklart föll jag handlöst förälskad i mina barn när de föddes, men ta hand om en mini-människa är hårt arbete. Katter är lika gosig och på dagarna när barnen är att vara extra noga, kan det vara lätt att jämföra de två och inse hur vissa sätt att ha en katt vinner över att ha en baby.

1. Katter är tystare än barn. Du vet vad som är fredlig? En spinnande katt. En klagan baby - inte så mycket.

2. Katter förstår begreppet oberoende spela. Jag älskar mina barn, det gör jag verkligen, men ibland verkar det som att de väljer samma ögonblick som jag måste göra något nu för att kräva jag håller dem, middag preparat bli fördömd. Min katt å andra sidan, kommer att försvinna för timmar på slutet.

3. Katter behöver inte förstöra din egendom (så mycket). Med undantag av Mylar ballong string (det är en delikatess) och min stickning stygnräknat (måste.vara.förstörd), min katt inte bråka med mina grejer. Listan över saker som mina pojkar har förstört verkar växa exponentiellt för varje dag.

4. Katter äter vad du ger dem. Torrfoder, våtfoder, som pea du tappade - till skillnad från barn, katter äter vad som finns framför dem och städa efter sig.

5. Till skillnad från barn, katter har inte milstolpar. Bara när jag känner att jag äntligen lösa in en rytm med mina barn, de har en enorm ökning i utvecklingen som lämnar mig klättra för att tänka kreativt baby-proofing lösningar och nya sätt att underhålla dem. Katter är katter, så samma fjäder på en sträng som hänförde dem för tre år sedan kommer att vara precis lika spännande månad från och med nu.

6. Katter behöver inte bad. Visst, vissa katter gillar faktiskt att vara i vatten, men de flesta tycker att något våt är faktiskt syra. Lyckligtvis, katter är självrengörande. Jag önskar att mina barn kunde också slicka sig fläckfritt efter en middag av pasta med tomatsås.

7. Du har bara att rengöra katt bajsa en gång om dagen. Nej, tömma kattlådan är aldrig höjdpunkten av min dag, men det är skönt att veta att när jobbet är gjort, katten är bra för en annan 24 timmar. Som en baby, du vet aldrig när de kommer att besluta att ringa din blöjbyten färdigheter i handling.

8. Katter ger bra massage. Hissa ett barn på höften och ständigt böja sig ner för att hämta sjunkit binkies orsakar förödelse på din nedre ländryggen. Men min katt är alltid glada att knåda mina ömma muskler för mig i utbyte för en klapp på huvudet.

9. Det finns ingen press att ha en smart katt. Med mina barn jag göra flashcards och sjunga, och försöker lära dem deras bokstäver och siffror och fortfarande orolig att de inte skulle komma in på ett bra college. Min katt är en dummy som tänker varje gång öppnaren går av, det är tonfisk, men jag behöver inte förlora sömn över det.

10. Du kan lämna en katt natten utan att någon ringer DCF. Lämnar barnen med en sjuksköterska kräver en lista för nödsituationer telefonnummer, skriva ut ett schema och se till att min telefon och iPad är laddad så jag kan nås i händelse av en nödsituation. Lämnar katt när vi åker bort i helgen kräver dra ut en extra låda och se till att han har mat och vatten.

Relaterade inlägg: 8 Skäl till Varje Familj Borde Ha en Hund

Detta sprang först på Mommyish. Läs mer här .

ADVERT

Lägg till din kommentar