10 Riktigt Bra Läppbalsam För Din 40-Någonting Läppar

Vi pratar en hel del om vad som händer med vårt hår och våra bröst och våra uteruses som vi ålder, men en sak som vi inte ofta adress som vi verkligen behöver är våra läppar. När vi blir äldre, våra läppar producerar mindre kollagen, det protein som gör läpparna fylliga, det som gör Angelina jolies läppar så avundsvärt. Plus, UV-strålar också bryta ner kollagen, så alla våra år av baby oil-slathered dyrka solen på 80-talet inte nödvändigtvis gör oss en björntjänst heller.

Kort sagt, när vi är i vår 40-talet, kan vi märka våra läppar är inte så full som de var tillbaka när vi accent dem med en Hawaiian Punch mustasch. Jag är inte här för att ta dig ner, dock; jag är här för att lyfta upp er, så jag kommer bära ovärderlig visdom. Vi diskuterade läppbalsam som vi missar från vår barndom men tack och lov finns det några fantastiska produkter på marknaden idag som kommer att skydda och lugna din trut, och om inte trinda det, då åtminstone göra den slät och mjuk. Jag har så många läppbalsam som jag inte kunde använda dem i 10 livslängd (en sorglig tanke). Här är de som jag vet är otrolig:

1. Jack Black Intensiv Terapi SPF 25
© hellojaa.com

Jack Black gör världens bästa läppbalsam . Det är den mest mjukgörande (ett ord som används uteslutande för skönhetsprodukter) balm ute, som innehåller antioxidanter och har SPF 25, vilket är mycket högt för ett läppbalsam och mycket nödvändigt ute på den brännande jorden. Men saken JB har verkligen gå för det som ingen annan modern balsam gör är att smakerna. Grapefrukt & Ingefära. Vanilj Lavendel. Även sheasmör som är så läcker att du kommer att vilja äta din egen mun. Och det kommer ut ur röret verkligen sakta, så att du aldrig sluta med för mycket eller något avfall. Jag bär den på natten och under dagen.

2. Nuxe Rêve de Miel
© fragrantica

Trodde du att alla läppbalsam var blankt? Ja då har du inte träffat Nuxe Rêve de Miel världens bästa matte lip balm. Dess namn betyder "Älskling Dröm", och det är verkligen en dröm—den smakar honung och grapefrukt och innehåller "dyrbara oljor," som gör något ganska fantastiskt eftersom Nuxe återfuktar lika effektivt som sina glänsande confrères. Lägga den på under ett matt läppstift som skulle göras glansigare och slipperier av ett vanligt balsam.

3. Lucas Papaw Salva

När dina läppar börjar spricka eller om du behöver kalla in kavalleriet, sätta Lucas Papaw Salva innan säng och du kommer att vakna upp med mina läppar...jag var på väg att säga "bebis", men nej, det är läskigt...med läpparna du kommer rimligtvis förvänta oss att vakna upp med efter att ha använt en tjock petroleum jelly innehåller några super-special Australiska papaya. Detta är en healer.

4. Labello

Det slår mig att de flesta läppbalsam som jag gillar är från andra länder. Jag säger inte att Blistex och Burt ' s Bees är dåliga produkter; jag tror bara de internationella alternativ som är mycket mer spännande och effektiv. Vittne Labello vars hemsida du kan inte ens tillgång i Usa—jag antar att det är alldeles för farligt bra. Det är inte helt sant: Du använde för att bara kunna få Labello i Europa, men nu är de anspråk Nivea är att sätta ut en identisk produkt här.

Labello Classic Care är ett drömskt mjuka vita shea butter stick som har en mild doft som är unikt till sin egen. De Nivea version är aldrig så lite annorlunda. Doften verkar lite annorlunda, sticka lite mindre mosig. Människor använder detta saker som Lypsyl i Frankrike, men det är så helt bättre än Lypsyl. Det är den typ av saker som du vill sätta på hela tiden—du kan känna dina läppar blir friskare med varje ansökan. Jag är säker på att du kan spåra den verkliga McCoy online och vara mycket glad att du gjorde.

5. L ' Occitane

Om du inte kan få dina tassar på Labello, L ' Occitane gör en rimlig faksimil. Jag gillar det eftersom du kan hitta det i massor av affärer och online är mycket enkelt och det har som viktig ingrediens, shea smör, som skiljer kvinnor från flickorna i lip balm universum.

6. LipJao

100 procent naturlig, LipJao innehåller endast ingredienser som gör att du känner dig dygdiga: 34 procent sheasmör, zinkoxid, nyponfröolja, jojobaolja, pumpafrön smör, havtorn, propolis (inte säker på det) och ängskrasseolja, som de hävdar ger naturligt skydd mot UVA/UVB-skydd. Det är smaksatt med eteriska oljor av grapefrukt, anis, tea tree och palmerosa. Det skulle vara den perfekta lip balm om pinnen var inte så svårt. Det är den typ av lip balm som får ett litet hål i mitten från push-up-mekanism och det är inte krämig som en hel del av de andra på den här listan.

7. Kiehl ' s

Jag diskuterade inte sätta Kiehl ' s Lip Balm #1 på denna lista eftersom jag har gått vidare från det under de senaste åren till mer exotiska balms, men faktum kvarstår att det är en riktigt hög kvalitet på produkten. Det fick lanolin i den, vilket måste vara anledningen till att det lämnar dina läppar mjukt som fårull. (Är fårull mjuk? När det fortfarande är på fåren? Jag tror inte det. En Merino ull tröja, kanske.)

8. Mavala

Jag hittade detta i en av de små icke-kedja apotek där allt ser ut som det kom från en annan tidsålder. Jag hade en dålig dag, och jag gillade utseendet på det och jag kommer inte att impuls-köp Trident Lager igen så jag plockade upp Mavala Lip Balm som en liten present till mig själv. Vanligtvis denna typ av spontan köp av en skönhet produkt slutar upp att vara en kunglig besvikelse—jag tittar på dig, MAC lip liner som var tänkt att rose, men är definitivt fluorescerande violet—men i det här fallet blev jag glad. Det är från Schweiz och lite mystiska och innehåller några konstiga ingredienser som "hjärtat frö" och "Patterson' s curse" tillsammans med solros olja, aloe vera och shea smör. Detta är min go-to balm natten. Jag satte på den igen innan sängen, och jag har aldrig vakna upp med crackly läppar som jag gör om jag använder en mindre kraftfull balsam. Det är också, som Labello, har en doft alla sina egna som är mild och himmelska.

9. Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Legenden säger att Män Arden själv skapat Eight Hour Cream och använde den på hennes fullblod ben. En klient till henne påstås sätta den på hennes barns hy knä-och—vips!—åtta timmar senare knä var läkt. Jag kan inte göra några anspråk på att hur det fungerar på häst gams, och jag tvivlar på att det faktiskt skulle läka en riktigt dålig skär, men om du har en spräckt läpp från kylan och du sätta det här på dina läppar innan sängen, du kan mycket väl vakna upp med att skära mycket kraftigt minskat. Jag har hört vissa människor hånar och säga Eight Hour Cream är egentligen bara Vaselin med några extra ingredienser, men det här fungerar och luktar mycket bättre. Du kan använda den på dina nagelband och mindre sår också.

10. Goe Olja

Goe Olja är för rika människor. Jag hade ett presentkort till en fancy apoteket som jag använde för att köpa denna nyfiken silver röret, och jag förbannar den dagen jag någonsin infördes till detta flytande guld. Det är helt naturliga (gjord av samma personer som gör LipJao, ovan), och du kan och vill lägga det på varje centimeter av din kropp, inte bara med läpparna. Vi diskuterar läppar, så låt mig bara säga att detta är världens bästa läppbalsam—det kommer att lämna dina läppar rent silkeslen, vilket är en konstig sak att säga om läppar, men sant. Det är också det bästa med body lotion och även facial moisturizer, och det luktar otroligt. Jag blir argare och argare när jag skriver detta eftersom det verkligen är oöverkomligt dyra för vanligt folk. De har mage att tala om för dig att bara använda en liten bit för hela din kropp, men egentligen, du inte kan täcka hela kroppen med bara en liten bit, även om det är en olja. Om du får det bäst att använda på dina läppar och grov ställen som armbågar och hälar. För att använda den som en body oil kommer bara att förstöra dig för vanliga body lotions för resten av ditt liv.

Postscript: Det finns två läppbalsam människor älskar att jag, till min stora förlägenhet, har aldrig provat. Dessa är eos som kommer i som liten plastboll som jag tycker är lite jippobetonat, och Lanolips som en hel del skönhet bloggare yrar om, men jag har haft svårt att hitta i Usa.

ADVERT

Lägg till din kommentar