10 Föräldrar I Publiken på Varje Skola Spela

1. CHILLAX PAPPA Åh, ridån upp! Det börjar! VAD!? Hela scenen är blockerad av iPhones och iPads! Lägg ner dina enheter, människor! Bara NJUTA av resultatet! Låt alla se vad som händer på scenen i stället för din stora gamla huvuden och dina kameror och iPhones! Oh vänta, det är min unge. Hänga på, bara behöver ett par bra skott – OK, nu en liten video – OK ledsen, ledsen bara att linda upp – nästan klar – var tvungen att spela in min grabb, y ' know. (Sätter sig ned, tittar på iPhone.) Åh shit. Det var inte mitt barn!

2. "MITT BARN ÄR EN NATURLIG" MORSAN De delar en mikrofon till min grabb! Stort misstag! De har ingen aning om vad de har gjort! Min grabb som aldrig stänger upp! ALDRIG! Hon är gabbing och sång från det ögonblick hon vaknar till det att hon faller i sömn – och även sedan, hon fortfarande föredrag – i sömnen! Min nonstop noisemaker! Och åh, vilken skinka. Hennes mellannamn är "Lookatme! Lookatme!" Ha! Detta kommer att vara lustiga. De är aldrig gettin' som mikrofon tillbaka! OK, hon håller mic nu! Fortfarande håller i det. Um. Ögonen stora, stirrar på publiken. Munnen fastspänd stänga. Helt tyst. Åh, för kärleken till Pete. SKÄMTAR DU MED MIG?

3. OPTIMISTISK MAMMA Detta kommer att vara bedårande! Jag älskar barn! Jag älskar musikaler! Jag älskar att va. OK. Ja, väl. Um, OK. Bra, bra ansträngning. Ja, de är verkligen att sätta insats till att utföra denna show. Och vi i publiken är att sätta kraft på att titta på denna show. OK. Nu går in i timme två. Vi skiftar oroligt i våra säten. Stängning på timme tre. Döda mig nu.

4. JUDGY MAMMA Åh snälla, kallar du att sjunga?

Jag kan inte tro han fick leda!

Kunde hon vara en mer klumpig dansare?

Tsk! Den ungen kan inte ens komma ihåg sina repliker!

Vänta 'til min Special Snowflake gör sin del! Han kommer att glänsa!

Här är han! Byron! Vad gör du? Stå upp, Byron! Säg din linje!

Omigod, Byron! Satt som ljus ner! Sluta slicka din sko! Varför är du rullar runt?

Sluta äta din kostym! Nej, MÖTA publiken! Vi vill inte se din rumpa.

Åh, nej, Byron, nej, nej, gör inte dra ner din —

5. ENTREPRENÖR MAMMA Skendränkning är en barnlek. Jag kommer att sälja FBI & CIA i ett förhör-tortyr teknik som kallas, "Ass på en Metall Hopfällbar Stol för 3 Raka Timmars Förskola Musikaler." De misstänkta inte en chans. Deras öron kommer att blöda, deras rumpor kommer att dunka, de kommer tigga för nåd!

6. MAKING MEMORIES MAMMA Ja, tack, jag skulle ÄLSKA ett program för skolan spela! Mina barns namn är här! Jag ska minnas den för evigt. Jag är ömt håller denna omhuldade memento i mitt knä under hela pjäsen. Showen är över! Ta programmet, lägga den kärleksfullt i baksätet på bilen så jag kan sätta in det i sina memoarer-boxen hemma. Glöm det i baksätet. Månader passera. Programmet omfattas av mellanmål smulor, smutsig gym strumpor, spelet bitar, och ett oförklarligt känguru-formad hatt. Städa ur bilen. Kan du inte hitta programmet. Göra en mental anteckning att ta bättre hand om nästa program. Månader passera. Ny show. Nytt program. Upprepa.

7. LAKTOS-INTOLERANTA PAPPA Oh man, jag ska inte har ätit som skål med glass innan showen.

Åh min mage...oh boy...puh...mycket obehagligt...bara ett sätt att få lindring...

Men om jag låter en rip, kommer alla att höra mig!

Snälla – någon på scenen sjunger VÄLDIGT högt eller bang en TRUMMA!

Täck mig! Jag kommer att blåsa!

8. UTHÅLLIGHET MAMMA Glad att mina barn fick en del i middle school i produktionen av "Annie."

Hon spelar "Intetsägande Bakgrund Anonyma #9."

Inte glad så det finns fem – ja, fem – uppträdanden som jag behöver titta på.

Om jag hör "Solen kommer att Komma Upp I morgon "one more time, min lunch kommer att att komma upp.

Och förresten, hur kommer det sig att Daddy Warbucks har att välja Annie VARJE enda resultat?

Varför inte sprida uppmärksamhet kring? Det är femte tid har vi sett exakt samma visa!

Välj ett annat barn! Alla barn! Blanda upp det lite!

Eller plocka inte en unge på alla! Titta bara de föräldralösa, säger "nä," och vi alla kan gå hem tidigt och ta en tupplur!

9. STOLT PAPPA Kostym — $38

Balett lektioner — $65

Titta på din 5-åriga snurra på fel sätt, dive bomb i den andra ballerinor, orsakar en epic domino effekt över scenen, tutus tumlande överallt — OVÄRDERLIGA.

10. IMPONERAD MAMMA Titta på alla dessa duktiga unga sångare och dansare på scen!

(Ler) Wow – kid på rätt skulle kunna ha en lysande sångkarriär!

(Skratt) Helig Ko – att killen i mitten kommer bli en fantastisk Broadway stjärna!

(Rysning) Oh – kid på vänster kommer bli en underbar...revisor.

Nej, vänta – det är min kid!

Relaterade inlägg: 9 Mammor Finns på Varje Grundskola

ADVERT

Lägg till din kommentar