10 Dumma Saker Folk Säger På Internet

Det verkar finnas massor av människor på sistone som inte verkar riktigt förstå begreppet Internet-ing. Och det är ofta svårt att skilja på de människor som bara inte vet bättre från uppenbara troll. Eller, åtminstone, att jag skulle vilja ge dem till förmån för tvivel och antar att de inte vet bättre och inte bara vara idioter på syftet. Det är nog en rejäl hoppas, men jag är en optimistisk kinda girl, så låt oss gå med det.

För de människor som balanserar på att razor edge, vi har täckt en del saker innan men här är några nya kategorier som du kanske känner igen.

1. Svordomar Polisen

"Jag skulle ha velat och/eller delade detta, men jag kan inte på grund av alla dessa f-bomber. Verkligen, kan du inte använda dina vuxit upp ord för att få en punkt över?"

Rolig fakta: jag ville title detta stycke Tips Och Råd För Hur Man Sluta Vara En Komplett Twat På Internet men, du vet, folk är så jävla censurera-y sistone. (Ms Klocka-Yer-Mun, jag tittar på dig.)

Jag är ledsen, men är du ny här?

Vi är vuxna. Vi svär ibland. Om du inte gillar det, det är helt cool med mig och det finns massor av bitar där ute som inte innehåller ens en liten "fan" eller "skit" och jag är mycket stöd för deras spridning och råder dig att söka ut dem omedelbart.

Men under tiden, om du tycker att lämna en salt kommentar om språket på ett offentligt forum kommer att tvinga (eller till och med övertala någon att ringa tillbaka svordomar för att passa din ömtåliga känslor, du kan gå att ha flera platser. Detta är inte Burger King och ingen redigering för att beställa. Du får vad du får och du behöver inte slå en passning.

Med andra ord, jag ber om ursäkt för att du är missnöjd med produkten du har fått och din återbetalning för hela köpeskillingen av dessa tjänster är i e-post.

2. Den Gaspers och Pearl-Clutchers

"Jag kan inte tro att du skulle tala offentligt om ditt barn tycker om detta." "Jag förstår inte hur någon tycker att det är okej att kalla sina barn en skitstövel."

Än en gång, så försiktigt så jag vet hur jag ska säga detta, jag tror du är i fel hörn av Internet. Detta är inte "Fjärilar och Rainbow Landa" här.

News flash: Barn agerar som idioter ibland. Om du tror något annat, var vänlig skicka oss alla läkemedel du för tillfället på, så att vi får alla uppleva denna eufori av föräldraskap lycka.

Under tiden, resten av oss kommer att fortsätta commiserating med varandra i vårt gemensamma frustration, eftersom det är vad folk gör när de behöver ventilera för att hålla från att bryta saker.

3. De Vill Väl Wannabes

"Allt du skriver är alltid så negativ!"

Detta har jag hittat är verkligen kod för "jag har aldrig kommentar på något av de positiva artiklar, men varför är det så att du aldrig efter positiva saker för mig för att ignorera som jag rullar förbi i mitt sökande efter skit till tik om?"

RUFKM?

Dude, titta. Om du vill se positiva skit, du har att engagera med den positiva skit.

Men du är inte. Så quitcherbitchin om det.

Och försök inte ens att ljuga om hur mycket du älskar dessa typer av inlägg. Om du älskade det, du skulle kommentera det eller dela det eller kontakt med det på något sätt — och du inte gör det, så fuck off med era hycklande skitsnack.

4. Det Smör

"Jag menar inte att låta dömande, MEN..."

Ja, du göra. Och du låter som en röv.

Men om du verkligen menar inte att...du låter ändå som en röv. Jag tänker inte förolämpa dig just nu. Jag verkligen känner att det är viktig information som du behöver veta. Det tar en minut, men det är fullt möjligt att lära sig att tala din sanning, utan att skoja på andras.

Under tiden, för dem som tror att en dåligt placerad ", men" tar bort brott från din pekade kritik, du kan bara gå vidare och hålla dina domar till dig själv, honung. Jesus är inte att anställa.

Butters är kissing cousins "jag säger bara" människor.

5. "Jag Säger Bara" Människor

"...[insert oförskämd, nedsättande, hatiskt kommentar]... men det är bara MIN åsikt"

6. "Jag Vet Bättre Än Du" Folk

"Jag tror inte att du gör xxx gör dig till en dålig förälder, säger per. Men mina barn är mycket bättre eftersom att jag inte gör det där du sa bara att du gör."

7. "Jag Önskar att Du skulle Sluta Gnälla Om Din Förtryck" Människor

"Jag är SÅ TRÖTT på att prata om [infoga nuvarande hett ämne som berör många andra människor än denna trubbiga ass)."

8. De "Dumma Widdle Wimmins" Människor

"Du måste hålla dig till det roliga föräldraskap skit och lämna politiken till de stora pojkarna. Det finns andra ställen för att prata om det här med mothering saker."

Ödmjukt, uppriktigt, från botten av mitt stora feta hjärta — fan ta dig och hästen du red in på.

Ibland mammor har tankar och skit närstående till bokstavlig skit, och blöjor och flaskor — och ibland gillar vi att prata om dessa saker med andra människor. Chockerande, jag vet. Och ibland, det blir uppvärmd och människor visar sin röv. (Inte bokstavligt talat, men skulle inte det vara roligt?) Vet du vad? Det är okej . På grund viktigt skit som är värt att slåss om. Ibland. Ibland är det inte, och det är dumt och onödigt, och ett gigantiskt slöseri med tid, men vi talar om kommentarer på internet här, så det är lite av det förväntade, oavsett ämne. Men, det är därför redaktörer att ge oss dessa läckra rubriker och allt: för att beteckna innehållet. Så att du kan vind rätt knulla på tidigare om det inte är din kopp te.

9. "Jag Saknar Att Kunna Vara En Trångsynt Idiot Mer Fritt" För Människor

"Det blir att där kan du inte säga något till någon utan snöflingor få sina känslor sårade! Jag är så över allt detta PC-skitsnack!"

Kanske skulle det mer meningsfullt att anti-PC-brigade om i stället för titlar säga "Saker Du Säger Som Är Kränkande," det sa bara vad det verkligen är som är "Dumma Skit Du Säga Som Gör att Du Ser ut Som Ett Rövhål." Som ska hjälpa till att klara upp den förvirring om vems feelerz är faktiskt skada här.

Det handlar inte om att ha en tunn hud och mer om samhället som helhet har en högre standard än vissa människor är vana vid. Ord har alltid skada människor. Det är bara det att nu är det ses som mer okej att erkänna att de gör ont, i motsats till att "suga upp" att göra dig mer bekväm i din assholishness.

Världen förändras, och vissa människor behöver för att komma till rätta med detta faktum.

10. "Kan Vi Bara Stoppa Detta" Folk

"Kan vi sluta med det öppna brev, och "vad man inte ska säga" inlägg?"

Honung, nr. Tja, vi kunde om folk skulle sluta agera som en vidrig box av kukar, men så länge folk fortsätter att agera som deras mammor aldrig lärt dem något sätt, du kommer att fortsätta att se folk skriva om den.

Det är ett sätt att undvika dessa typer av inlägg om, och det är inte så komplicerat om du gick tredje klass. (Se #8.) I fall du missade det tidigare, det kallas INTE JÄVLA LÄSA DET. Det är konstigt hur dessa saker är titeln, eller hur? "Kära Lärare", "Kär Person Som Skadar Mitt Barns Känslor", "Vad du Inte Ska Säga Till de Gravida Kvinnor Som Kommer att Äta upp dig Om Du Jävla Röra Sina Magar Utan Tillstånd." Jag menar, det är nästan som om du kunde se dessa ord i rubriker och bara, liksom, du vet, vet vad den handlar om utan att ens öppna det. Är det inte så jävla saken konstigaste du någonsin sett? Det är nästan som om de försöker ge dig ett tips eller något skit.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar