10 Ligger Mödrar Tala om att Ursäkta Sina Barns Beteende

Att ha ett barn är ett tufft jobb. Du vet, det hela att bli gravid, bor gravida, som arbetar med illamående på morgonen, gå upp i vikt, och bestående förlossningarna erfarenhet är ganska påfrestande för en kvinna.

Tja, vi har inte sett något ännu.

När barnet är ute och du är ansvarig för att mata den, badplats det, och kläder, det är som att du behöver fyra armar bara för att se till att du både hålla sig vid liv. Men vad händer när de börjar tala? Och, ja, jag ska erkänna sött "jag älskar dig," vi får här och där — igen, så söt. Men vad jag egentligen talar om är den sass-en-frass mun-offs din första väghyvel är att ge dig och nu lär ditt barn.

När mattan dras ut från under oss, och barnen att gå till stan på den verbala övergrepp, vi mammor kämpar för att få vår skit tillsammans och tomt skadan kontroll. När du gör det så tenderar vi att komma med några ursäkter om vårt sätt att räkna ut allt. Vi hoppas bara det inte är för sent av den tid som vi gör.

Här är några ursäkter (för mindre-än-acceptabelt beteende) jag har hört mig själv säga under åren för att rädda mitt barn image. Åh, och min också.

1. "Han är Trött". Men han vägrar att gå att sova. Jag, å andra sidan, är helt slut! Kan jag volontär för att fånga lite zzzzs för honom?

2. "Han vaknade precis upp." Från en tre timmars tupplur, och om det var mig, jag skulle kunna dansa på taket i spänning.

3. "Han går igenom en övergång/fas." Jag sa till honom att "nej" idag, mer än den tilldelade tider accepteras av hans krav, och nu är han gör mig betala.

4. "Han är Hungrig." Han vill ha godis till middag och är förbannad för att jag inte ger upp, men jag är underhållande idén.

5. "Han har haft en svår dag." Han har blivit matad sin frukost, gett en kartong för att spela i alla morgon, hand-fed sin lunch, får tupplur på tre timmar och är för närvarande tittar på Mickey Mouse Club House medan jag hand-mata honom ett mellanmål. Ja, det har varit jättejobbigt!

6. "Han hade en tuff natt." Han började natten i sin egen säng, men då skulle han inte gå tillbaka för att sova tills han kom till min säng. Han fortsatte sedan med att sparka och slå mig medan jag svettades i min väg genom de kommande sex timmar i vad som kändes som en Fight Night utjämnade släcks genom kvävning — super grov för honom. Jag, å andra sidan, jag är helt bra. Oroa dig inte för mig.

7. "Jag tror att han kommer ner med något." Jag har ingen aning om varför han beter sig som ett vilt djur. Men eftersom hans näsa är igång från den sista härdsmälta han hade bara, vi ska berätta för folk att han blir sjuk.

8. "Han kom precis över något." Jag fick bara gjort omvårdnad honom tillbaka till hälsa för de senaste två dagarna, vilket innebar sömnlösa nätter och nyser i ansiktet. Han är så gnällig. Men jag mår bra!

9. "Måste älska den fruktansvärda två och två." Så varför kallas de fruktansvärda tvåor när det är pågått sedan den fruktansvärda en-och-en-halfs? Jag har ingenting.

10. "Måste älska den fruktansvärda treor, det är en sak, right?" Med andra ord, jag är borta till varför mina barn agerar som en berusad, oregelbunden psykisk patient. Det kunde inte vara eftersom han är en bortskämd brat. Jag behöver inte höja dem.

Det roliga är, synes det inte bli bättre. Det har varit underbart att ha så mycket stöd från föräldrar som har berättat för mig att "det är normalt" och att jag "missar den här gången." Det har varit bra att veta att jag kommer att så småningom få lite lindring från att göra ursäkter och lögner rikligt med folk om varför mitt barn beter sig som de mest otacksamma, bortskämda monster som någonsin vandrat på jorden.

Kanske är det bara en handling.

Eller en gåva!

Kanske är han bara väldigt dramatisk och kommer att bli nästa Leonardo DiCaprio!

Om så är fallet, jag är i för en stor lönecheck.

Leo älskar sin mamma.

Usch, fick jag bara göra en annan ursäkt?

Relaterade inlägg: 18 Ligger Mammor Berättar för Sina Barn att Stanna Sund

ADVERT

Lägg till din kommentar