10 Måste-Följa Kroppen Positivt Instagram-Konton

Jag vaknade den andra morgonen, sätta på en sport bh, och skalade av mig mina termisk topp. Men jag höll min pyjamas bottnar på. Jag ville få in ett träningspass innan barnen vaknade, och efter att knyta mitt hår, jag var redo att gå. Med ett tryck på en knapp, app på min telefon guidade mig genom en snabb, svett-session och det var härligt.

Jag älskar att jobba upp en bra svett, men det ger mig ännu mer motivation är att se kvinnor som håller i det på riktigt och ge oss all den inspiration vi behöver för att tveklöst vara oss själva. Ingen behöver se perfekt utgör där brister är dolda, eftersom låt oss inse det, vi alla har dem.

Jag har celluliter i min röv, och jag kommer alltid att ha en liten mage oavsett vad jag gör — det är bara livet, och vi behöver se mer realness och uppmuntran, och mindre av den perfekta kroppar (som egentligen inte är en sak) på våra tv-skärmar som gör att vi tänker att vi aldrig kommer att mäta upp.

Här är de 10 Instagram-konton att följa om du funderar på att bli motiverad, inspirerad och befogenhet att:

1. Bender Fitness

Melissa har varit min go-to för tre år. Hon är en mamma, aktier recept, och hennes träning är effektiv och dynamisk. Hennes budskap är otroligt att ge och hon har alla fitness nivåer i sin träning.

2. Ashley Graham

Ashley inte inlägg enbart om träning, men när hon gör det, det är så inspirerande. Hon visar att kvinnor kan du vara frisk, passform, och varmt som fan i valfri storlek och vi älskar henne för det.

3. Hannah Bronfoman

Jag älskar Hannah eftersom hennes inlägg inte bara fitness-driven, men de visa kvinnor vad sanna jag-och sjukvård ser ut. Hon går ut och gör fantastiska saker med den energi hon har, äter hälsosam mat, och lever livet till fullo.

4. Fat Girl Flöde

Carissa Enneking inlägg badass bilder av sig själv bär alla de saker. Hon visar att kvinnor i alla storlekar de är inte begränsade till ett laptop– de är gratis att titta och känna dig vacker i badkläder, underkläder och sexiga små klänningar. Hon är en otroligt vacker, positiv kvinna, inifrån och ut.

5. Upptagen Mamma Får Passa

Val har 4 pojkar och har gjort det till sitt uppdrag att hjälpa andra kvinnor att komma i form. Hon inlägg daglig inspiration, och jag älskar henne memer. Hon påminner alla kvinnor vi är i detta tillsammans och vikten av hejar på varandra.

6. Jamie Eason-Middleton

Jamie Eason-Middleton är en fitness bloggare med två barn, och massor av erfarenhet. Jag älskar hennes ärlighet om hur det kan vara svårt att kombinera kondition och moderskap. Jag har följt henne i över tre år nu, och hon var den som fick mig att besluta att det var dags att komma i den bästa formen i mitt liv.

7. Jessamyn

Jessamyn är en av mina favorit kickass kvinnor som gör att jag tror att jag kan göra riktigt hårt jävla saker. Titta hur hon naglar denna pose. I detta inlägg berättar hon om hur en viss form eller storlek eller form kan göra att du känner dig som du är tänkt att gömma sig bakom dina kläder, och hon har inte med det. Det handlar om att älska sig själv tillräckligt för att bära vad du vill– oavsett vad det är, och det är ett budskap som vi behöver höra mer av.

8. Alison Kimmey

Detta meddelande från Allison Kimmel är otroligt kraftfull. Den före skottet när hon "jagar'skinny'" berättar hon om den olycka som kommer med det. Hon har rätt– vi måste vara jagar glad, och vår kropp storleken ska inte vara avgörande på något sätt.

9. Emily Skye

Emily Skye är en vältränad mamma som inte är rädd för att sätta det hela ute och egna hennes skäl till att fortsätta att träna. Hon visar också på före och efter bilder som är mycket verklig, och det är så uppfriskande att se någon som bor en sund livsstil, visar oss verkligheten av hur ha ett barn förändrar din kropp, oavsett vad din livsstil är, och tanken att komma tillbaka till din "pre-baby-själv" bör endast göras om det gör dig glad.

10. Somrar VonHesse

Somrar Von Hessen är en mamma som berättar om egenvård samt vikten av att ta tid för dig själv. I varje bild, det är tydligt att se att hon lever sitt bästa liv, ta hand om sig själv, och komma ihåg henne lycka beror inte på vad andra tycker om henne.

Oavsett vad ditt mål är, det viktiga är att älska dig själv. Om du vill känner bränna utan en publik, eller se riktiga kvinnor är villiga att visa din deras hela själv utan filter och poser för att dölja sina höfter eller lår, dessa damer leverera. De erbjuder alla något olika, så du är säker på att hitta en som du ansluter med.

Vara redo, du kommer att bli beroende — dessa kvinnor kommer att lära dig hur man blir cool med vem du är, oavsett din storlek eller form, och verkligen, jag vet inte en kvinna där ute som inte har försökt att förstå att en eller annan tidpunkt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar